Maurice Lacroix, o legendă în creștere!

0
33
Colecție Aikon/Maurice Lacroix

Maurice Lacroix a prezentat pentru prima dată colecția Aikon în 2006, linie care are la bază dorințele clienților săi. Un ceas iconic, dezvoltat în permanență, cu idei și versiuni noi. O colecție extinsă astăzi cu numeroase complicații, culori și funcții.

Aikon – curea & cadran verde (foto: Maurice Lacroix)

Iar secretul succesului este să nu renunți niciodată, o trăsătură care rezonează cu marca orologeră. Pur și simplu, această manufactură elvețiană progresivă nu se oprește niciodată. O trăsătură care se regăsește în această linie de succes – Aikon – mai ales în ultimul său model Automatic. Practic, cu acest model inovativ, marca orologeră și-a extins portofoliul de produse. O reușită, îndrăznesc să spun, privind la calitățile acestui model de ceas.

Inovație extinsă

De exemplu, modelul 39 mm este acum disponibil cu cadran verde, dispus pentru prima dată pe versiunea 42 mm. Astăzi, la fel ca în cazul cadranului de 39 mm, nuanța de roz este oferită pe modelul 42 mm. Sistemul Easy Strap Exchange al modelului Aikon i-a încântat pe pasionații acestui ceas de câțiva ani. Acesta permite proprietarului să schimbe cu ușurință o brățară metalică pentru o curea de piele. Și invers, fără a fi nevoie de unelte.

Aikon – curea metalică & cadran roz (foto: Maurice Lacroix)

Maurice Lacroix se bazează pe versatilitate, odată cu introducerea unei noi game de curele din cauciuc FKM. Acest tip special de cauciuc oferă o flexibilitate superioară celui obișnuit, sporind confortul purtătorului. În plus, cauciucul FKM oferă o rezistență mai mare la uzură și este mai puțin susceptibil sș-și piardă culoarea. Noile curele au un rând central care încorporează modelul Clous de Paris, reproducând aspectul motivului cadranului.

Opțiuni multiple

Adiacente acestui rând central sunt două canale încastrate, care se aliniază cu sistemul de prindere al curelei. Totodată, curelele sunt oferite într-o selecție de culori, oferind asocierea perfectă pentru nuanțele cadranelor. Iar noile modele Aikon – 39/42 mm – sunt oferite cu curele de cauciuc, piele sau metalice. Aceste noi elemente ale colecției perpetuează reputația Maurice Lacroix în ce privește livrarea unor design-uri și valoare ridicată.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.