MASERATI, PREZENT LA SALON PRIVÉ

0
20

Maserati, emblematicul autoturism de lux italian, se alătură spectaculosului eveniment din Marea Britanie – Salon Privé Concours d’Elégance (2019). Evenimentul, ce are ca fundal Palatul Blenheim, prezintă numeroase mărci care au marcat istoria automobilului, alături de acestea regăsind și Maserati cu cele mai recente modele din gamă, ne referim aici la Levante V8 Trofeo și Levante GTS.

Levante Trofeo

 Fiind unul puținele apariții din Marea Britanie în această vară, noul Maserati Levante V8 Trofeo este pregătit să-și întâmpine oaspeții, marca italiană fiind programată să participle la Supercar Parade. Un autoturism ce cuprinde esența Maserati, cu un echilibru prefect între performanță, lux și stil, Levante Trofeo fiind în acest moment unul dintre cele mai rapide SUV-uri construite vreodată, acesta fiind capabil de un sprint între 0 – 100 km/oră în doar 4,1 secunde și o viteză maximă de aproximativ 300 km/oră. De asemenea, cei care vor vizita stand-ul Maserati vor putea explora în premieră un model Levante Trofeo (care oferă 580 Cai Putere), accentele exterioare deosebite ale SUV-ului fiind completate de un design spectaculos al cabinei.

Alături de acest model regăsim și Levante GTS, un autoturism care întruchipează în egală măsură ADN-ul mărcii italienii, el fiind dotat cu un propulsor V8 Twin Turbo de 3,8 litri și care dezvoltă 530 Cai Putere, GTS fiind posesorul unei restilizări exterioare concentrate pe partea frontală și bara spate. În plus, oaspeții Salon Privé Concours d’Elégance din acest an au posibilitatea de a testa un Maserati Levante de 3,0 litri (V6 Twin Turbo de 350 și 430 Cai Putere), test driver-urile fiind disponibile pe tot parcursul evenimentului. În fine, este bine de știut că Salon Privé Concours d’Elégance se desfășoară între 5 și 8 septembrie 2019 la Palatul Blenheim, Oxfordshire, Marea Britanie. În închere, reamintim prezența mărcii Maserate și în România, mai multe informații despre marca italiană fiind disponibile aici.

Levante Trofeo

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here