Maserati a prezentat noul Levante Hybrid!

0
53
Maserati-Levante Hybrid (foto Maserati)

Maserati face un pas înainte în strategia sa de electrificare, începută anul trecut cu modelul Ghibli Hybrid. Lansat sub sloganul “Mai rapid. Mai ecologic. Unic”, Levante Hybrid este un vehicul durabil și singular prin caracteristicile sale speciale!

Detaliu genral Levante Hybrid (foto Maserati)

Datorită condițiilor sanitare, evenimentul s-a desfășurat live, gazdele fiind Ionuț Chiriac (Sales Manager Maserati) și Costin Giurgea. Primul SUV  al mărcii italiene vizează acum un viitor în care toate modelele fabricate de Trident vor fi electrificate. Constructorul este inovator prin natura sa, iar Levante urmărește filozofia din spatele intrării în lumea electrificării. Scopul este de a îmbunătăți performanța, rămânând fidel valorilor mărcii.

Dezvoltare

Oferind viteză și agilitate – în timp ce economisește combustibil – noul vehicul oferă plăcerea de a conduce și lux exclusivist. Rezultatul este un SUV hybrid care păstrează sunetul distinctiv al fiecărui model Maserati. Un aspect observat în noul Levante Hybrid, modelul combinând motorul în patru cilindri cu sistemul hybrid de 48 Volți. Sistemul eBooster lucrează în tandem cu sistemul turbo și oferă putere de la turații joase.

Selector Levante Hybrid (foto Maserati)

De asemenea, în modul Sport sunt adăugate resurse de cuplu suplimentare pentru senzații de excepție la turații înalte. Un alt plus al mașinii îl reprezintă greutatea, redusă față de modelul cu șase cilindri, și distribuția mult mai bună. Astfel, bateria este plasată în partea din spate a mașinii, echilibrând în mod optim masele vehiculului (50/50). Detalii care au fost concepute pentru ca Levante Hybrid să ofere agilitate și moduri distractive de condus.

Performanțe

Disponibil doar cu tracțiune integrală, Levante Hybrid oferă o putere maximă de 330 CP și cuplu de 450 Nm. Viteza maximă oferită este de 240 km/oră, accelerația între 0-100 km/oră fiind obținută în 2,6 secunde. Practic, este cu 0,9 secunde mai rapid decât versiunea Levante Diesel. Detaliile de interior și exterior contribuie la identificarea imediată a apartenenței la era hibridă. Apartenența electrică este oferită de culoarea albastră.

Detaliu spate Levante Hybrid (foto MAserati)

Interiorul este și el marcat de tonul albastru, regăsit în special pe cusăturile brodate ale scaunelor. Un nou sistem infotainment este disponibil pe noua generație Levante, cu o grafică superioară și ecran de 10,1 inch. Mașina beneficiează de Apple Car și Android Auto, alături de Voice Control. Bazat pe tehnologia Android Automotive OS, noua generație Maserati Intelligent Assistant (MIA) oferă o experiențe personalizate pentru utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.