Mandarin Oriental, un nou reper în Lucerna!

0
120
M,andarin oriental Luzern

După o renovare meticuloasă, emblematicul reper Belle Époque din Lucerna se va redeschide sub numele Mandarin Oriental Palace. Inaugurarea este programată pentru finalul acestei luni și se bucură de o splendidă locație pe malul lacului Lucerna (Elveția)!

Aparatament prezidențial (foto Mandarin oriental)

Splendidele priveliști ale lacului și munților Alpi sunt completate de poziționarea din imediata apropiere de centrul vechi al orașului. Hotelul va stabili un nou reper de eleganță contemporană, oaspeții bucurându-se de legendarele servicii ale mărcii și ospitalitatea elvețiană. O contribuție importantă aparține casei de arhitectură locală (Iwan Bühler), precum și designerilor de interior londonezi Jestico + Whiles.

Reledința

Hotelul dispune de 136 camere elegante și spațioase, inclusiv 48 dintre cele mai mari apartamente din oraș. Inspirați de frumusețea peisajului elvețin din apropiere, combinată cu paleta de culori mediteraneeană, designerii au realizat o fuziune originală. Punctele de atracție include cele două apartamente panoramice, cu terasă pe acoperiș și vederi captivante de 360°. Majoritatea camerelor sunt dotate cu terase private.

Detaliu cameră (foto Mandarin Oriental)

Un alt punct de interes este apartamentul prezidențial și splendidele sale priveșiști către lac și munți. Reședința oferă patru restaurant și baruri – aflate sub patronajul lui Gilad Peled, un Executive Chef cu stele Michelin. MOzern Bar & Brasserie ereprezintă punctul de întâlnire ideal pe tot parcursul zilei, oferind preparate din bucătăria asiatică. Meniurile clasice sunt completate de ceaiul de după-amiază și cocktail-uri interesante.

Facilități

Cu vedere la Lacul Lucerna, Quai 10 își așteaptă vizitatorii cu mese în aer liber și meniuri mediteraneene remarcabile. Colonnade oferă oaspeților preparate din bucătăria franceză modernă, în timp ce Mizūmi prezintă exclusive și rafinata bucătărie japoneză. Serviciile sunt completate de Spa-ul Bellefontaine, un sanctuar cu tratamente pentru ten și corp. Zona wellness include fitness, baie cu aburi și camera de relaxare.

Detalii aici – LUZERN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.