Spa-ul săptămânii: Malliouhana Spa, Anguilla

0
518
Auberge Resorts Collection - Malliouhana Spa

Malliouhana face parte din Auberge Resorts și este locul perfect pentru ședințele de wellness din viitoarea dumneavoastrpă vacanță. Întins pe o suprafață de aproximativ zece hectare, cu vedere la apele albastre din Caraibe, resortul este situat în apropierea unei plaje cu nisip alb (accesată printr-o potecă mărginită de palmieri) și oferă o multitudine de activități acvatice la doar câțiva pași de dormitorul dumneavoastră. De asemenea, camerele se prezintă în culori strălucitoare și permit exteriorului să fie în centrul atenției, prin ferestrele de mari dimensiuni sau terasa privată înconjurată de verdeață.

Auberge Resorts – Malliouhana Spa

Centrul Spa a fost extins recent și include șase săli de tratament, o picină infinită cu vedere la ocean, un salon cu servicii complete de înfrumusețare și antrenament privat de fitness. Tratamentele sunt inspirate din istoria bogată a insulei, terapeuții centrului folosind doar ingrediente locale proaspete – Spa-ul dezvoltând chiar și o linie proprie de produse naturale de baie, cu amestecuri de uleiuri esențiale ce includ lemongrass sau neroli. Ședințele Spa durează două ore la Malliouhana, timp în care sunt realizate masaje, purificare și terapii ușoare cu sare de Anguilla și lapte de cocos.

Auberge Resorts – Piscina infinită

De asemenea, Spa-ul oferă masaj holistic (cu aromaterapie și diferite uleiuri esențiale), masaj cu pietre, împachetări (inclusiv cu lumină albastră), tratamente faciale, masaje ale scalpului și multe altele. Printre facilități se numără și opțiunea de a realiza ședințe de masaj în aer liber sau tratamente specifice pentru cupluri. Odată cu pandemia de Covid-19, Auberge Resorts Collection a lansat și #AubergeAtHome, o campanie desfășurată cu intenția de a încuraja oaspeții săi să stea acasă și să-și îmbunătățească starea fizică cu ajutorul unor exerciții specifice fiecărui resort din portofoliu.

Auberge Resorts – Malliouhana. Spa

Există un sentiment profund wellness în cadrul Malliouhana, resortul încurajând oaspeții să-și împărtășească experiențele pe social media – prin utilizarea hashtag-ului #AubergeAtHome. Totodată, Spa-ul resort-ului oferă un produs denumit Tranchility Mist, în realizarea lui fiind folosite lemongrass și extract de eucalypt, ingredinte ce ajută sistemul respirator. Folosind uleiuri esențiale de lămâie și eucalypt, puteți aduce Anguilla direct în casa dumneavoastră: amestecați 60 ml apă cu 20 picături din fiecare ulei, rezultatul fiind ulterior pulverizat în dreptul cavității nazale.

Auberge Resorts/Malliouhana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.