LOUIS XIII, PRIMUL DECANTOR SMART

0
443
Louis XIII Cognac

În februarie 2019, Louis XIII va face un pas în viitor prin integrarea tehnologiei “NFC” în primul “decantor smart”. Noul decantor urmează să ofere clienților acces către o linie exclusivă de privilegii, fiecare cumpărător fiind inclus în “Louis XIII Society”, un club privat în care membrii se pot bucura de un conținut și experiențe unice, dar și de servicii personalizate prin intermediul telefoanelor inteligente.

Astfel, după eliminarea sigiliului, clienții trebuie doar să scaneze dopul sticlei pentru a avea acces la pagina de start a aplicației “Louis XIII Society”, iar apoi să-și creeze și să-și înregistreze contul personalizat, (numărul decantorului fiind ulterior înregistrat automat). Datorită funcției “NFC”, clienții vor avea acces la toate avantajele oferite de “Louis XIII Society”. Servicii personalizate, precum gravarea individuală a decantoarelor, accesul încă din faza de prelansare la ediții limitate, dar și la expertiza unui consilier personal Louis XIII – care devine ghid în cazul unor degustări private și experiențe definitorii – precum și o invitație într-o rețea de socializare care reunește cei mai experimentați “connoisseuri” Louis XIII înregistrați în întreaga lume. În plus, “decantorul smart” Louis XIII oferă beneficii suplimentare clienților, permițându-le acestora realizarea unor cadouri cu mesaje personalizate atunci când destinatarii își scanează decantorul.

Ludovic du Plessis (Director Executiv Global pentru Louis XIII) spune: “Fiecare decantor vândut la nivel internațional va avea această soluție inteligentă. Este un nou exemplu al faptului că oferim fiecărui client posibilitatea de beneficia întotdeauna de cele mai bune experiențe și să fie alături de noi în fiecare moment, inclusiv în cele ale procesului de fabricație. Această inovație va fi lansată la nivel global în luna februarie 2019, iar în următoarele luni urmează să fie implementată pe toate meridianele”. Tehnologia “NFC” permite o comunicare simplă, rapidă și intuitivă și permite totodată o conexiune extrem de sigură între două dispozitive electronice. Ea a fost dezvoltată în ultimii douăzeci de ani și este utilizată în principal pentru cardurile bancare, pașapoarte biometrice și bilete de călătorie – cel puțin până în acest moment. Astăzi, odată cu introducerea plăților “contactless”, a dispozitivelor ce pot fi conectate prin Internet of Things (IoT), tehnologia “NFC” reinventează modul în care fiecare dintre dumneavoastră poate experimenta plăcerile vieții. Mai multe detalii aici (www.louisxiii-cognac.com). Foto: Louis XIII Cognac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.