Louis Vuitton a lansat prina sa bicicletă!

0
36
Bicicletă Louis Vuitton & Maison Tamboite.

Louis Vuitton a lansat prima bicicletă din portofoliul de produse, un model care se bazează pe clasicul Maison Tamboite. Este vorba de o companie cu origini franceze, producător de biciclete administrat de o familie cu tradiți în domeniu.

Detaliu șa roșie cu monogramă LV (foto: Louis Vuitton)

Este un moment propice pentru astfel de vehicule, mai ales că ultimul an a fost marcat de restricții sanitare. Cum fiecare a redescoperit vehiculul care îi bucura copilăria, mulți aleg și acum să-l folosească ca mijloc de transport. Este utilă când vine vorba de strecurarea prin traficul aglomerat al marilor orașe. Și, indiferent dacă preferați o excursie în mediul rural sau în proximitatea orașului, bicicleta Louis Vuitton este pregătită de drum.

Design francez

La originea modelului se află două extrem de apreciate mărci, rezultatul fiind o întruchipare a măiestriei rafinate tipic franceze. Fiecare model este fabricat manual și ansamblat în cadrul studioului Maison Tamboite din capitala Franței. Despre Maison Tamboite se știe că este un producător de biciclete artizanale, care crează vehicule personalizate încă din 1912. Biciclete realizate după metodele tradiționale de artizanat.

Detaliu personalizare (foto: Louis Vuitton)

De asemenea, compania oferă o atmosferă de tip boutique la cumpărarea unui astfel de produs. Producătorul nu dispune de un magazin propriu. În schimb, clienții sunt primiți în showroom-ul situat în apropierea atelierelor, într-o micuță curte interioară din Faubourg Saint-Antoine. La crearea unei biciclete personalizate sunt necesare nu mai puțin de 15 măsurători personale. Astfel, producătorul se asigură că respect cerințele clientului.

Produs elegant

Bicicleta Louis Vuitton este un produs elegant, la baza lui regăsindu-se un model clasic din portofoliul maison Tamboite. Numeroase detalii sunt înglobate în acest model: coșul situat în față, acesta imitând fațada unui magazin al mărcii franceze. Șaua și ghidonul sunt îmbrăcate în piele, sigla Louis Vuitton fiind prezentă pe suprafața pedalelor și lanțul cu monogramă. patru culori sunt disponile, alături de o transmisie cu două trepte.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.