Louis Vuitton, zmeu cu monogramă!

0
381
Louis Vuittton (Zmeu)

Louis Vuitton își duce faimoasa monogramă pe noi culmi. La propriu. Marca franceză de lux a adăugat colecției sale din piele una dintre cele mai appreciate jucării ale copilăriei: zmeul. Chiar dacă, fiindcă există acest dacă, trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a cumpăra un astfel de produs copilului dumenavoastră. De ce? Din simplul motiv că această jucărie are un preț destul de mare – circa 8200 Euro – în ciuda faptului că marca s-a străduit să ofere un design cât mai atractiv cu putință.

Louis Vuitton (Suport Zmeu)

Inițial, acest produs unic a făcut parte din colecția masculină primăvară/vară 2019, el fiind prezent în show-ul mărcii sub forma unui suport tubular din pânză monogramată, acesta beneficiind de o închidere priun fermoar și o curea din piele pentru un transport cât mai ușor. Zmeul în sine se prezintă cu un design aerodinamic – realizat dintr-un material de nylon special – ușor, dar foarte rezistent, o combinație ideală pentru a zbura cu grație în înaltul cerului. Evident, o să vă întrebați de ce un zmeu în gama de produse Louis Vuitton. Ei bine, aici răspunsul este unul foarte simplu: producătorul francez are o lungă istorie în crearea unor obiecte neobișnuite.

Louis-Vuitton (Objet Nomades)

Fondată în 1854, marca a realizat mai mult de un secol diferite obiecte, precum table de șah sau accesorii pentru baruri. Mai aproape de zilele noastre, compania franceză și-a extins gama de produse cu ajutorul colecției Objet Nomades, o linie dedicată celor care apreciează design-ul diferiților artizani și calității cu care acestea sunt ansamblate în atelierul Louis Vuitton. În fine, Zmeul imaginat de Virgil Abloh (Creative Director-ul casei) este unul dintre accesoriile utilitare ale mărcii, alături de obiecte precum sacii de dormit sau piesele de mobilier din piele de calitate. Detalii aici: LOUIS VUITTON

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informațiiAICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.