Louis Vuitton, parfum inspirat de Orient

0
840
Louis Vuitton (Nuit De Feu)

Louis Vuitton a dezvăluit “Nuit De Feu”, un parfum destinat atât baărbaților, cât și femeilor. “Nuit De Feu” fiind al treilea produs dintr-o serie de esențe inspirate de Orientul Mijlociu – amintim aici de Les Sables Roses and Ombre Nomade – în cadrul colecției orientale a mărcii Louis Vuitton. Lansat pe 2 iulie, parfumule ste disponibil în acest moment în toată lumea sau pe platforma de corț electronic a mărcii (louisvuitton.com). “Nuit De Feu” oferă un parfum picant-lemnos și a fost creat de maestrul parfumier Jacques Cavallier Belletrud.

Louis Vuitton – Nuie de Feu (cutie parfumuri)

Parfumul este disponibil într-un format de sticlă reîncărcabilă, care poate fi reumplut prin utilizarea unui dispozitiv special din magazinele Louis Vuitton. Conform domnului Jacques Cavallier Belletrud, noua esență “Nuit De Feu este un amestec de ingrediente esențiale care au traversat veacurile și au îmbogățit civilizația noastră”. “Am vrut să creez un parfum care să ne reconecteze cu natura și cu istoria noastră colectivă”, completează maestrul parfumier. Pentru a sărbători lansarea noului parfum, Louis Vuitton a realizat și o cutie din piele de crocodil, aceasta fiind realizată manual în atelierul de pielărie din Asnières. Un parfum care ne aduce aminte de locul de proveniență a tămâiei, ingredientul principal al acestui parfum. În întunericul nopții, parfumul de tămâie se ridică peste nișele umbroase ale dunelor de nisip.

Louis Vuitton – nUit de Feu (Oriental Perfume)

Cufundat în nopțile reci, deșertul pare înghețat sub cerul înstelat. În inima acestui peisaj, un foc de tabără încălzește cu flăcările sale un grup de călători, în timp ce fumul se ridică spre cerul înstelat. Este acel moment de eternitate, care constituie sursa de inspirație pentru maestrul parfumier Jacques Cavallier Belletrud, o esență care aduce un tribute vibrant tămâiei, un parfum sacru venerat de-a lungul veacurilor de numeroase culturi. Alături de tămâie regăsim moscul și extractul de lemn oud, rezultatul fiind un parfum care rezonează cu istoria lumii. În finalul scurtei noastre prezentări, este bine de știut că aveți posibilitatea să primiți un eșantion gratuit, astfel încât să puteți descoperi parfumul înainte de a-l folosi sau oferi drept cadou unei eprsoane dragi. În cazul în care nu este pe gustul dumneavoastră, Louis Vuitton vă oferă posibilitatea de a returna parfumul nedesfăcut.

Detalii aici: LOUIS VUITTON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.