L’Oréal a decis să închidă brandul Clarisonic

0
535
00_Clarisonic (perie acnee)

L’Oréal a decis să închidă marca de îngrijire a pielii Clarisonic, cunoscută pentru periile sale de curățare facială. Brand-ul a anunțat prin intermediul site-ului său că urmează să-și oprească activitatea începând cu 30 septembrie, menționând totodată că “decizia a fost luată pentru ca L’Oréal să-și poată concentra atenția asupra principalelor busines-uri ale companiei”. Toate produsele mărcii, inclusive diferite device-uri, capetele de perie sau accesorii, vor fi vândute cu o reducere de 50% – ca parte a unui program “last chance sale” – prin intermediul site-ului web Clarisonic și la comercinați cu amănuntul, precum Amazon, QVC, Sephora sau Ulta.

Clarisonic (smart device)

Odată ce aceste articole se vor vinde, produsele mărcii nu vor mai fi fabricate: “După mai bine de un deceniu de inovație și tehnologie, brand-ul Clarisonic se va opri”, a scris marca într-o postare pe Instagram. “Vrem să mulțumim tuturor clienților noștri fideli, dermatologilor și partenerilor, cei care au ajutat la punerea acestei mărci pe hartă. A fost plăcerea noastră absolută să vă servim în toți acești ani”.

Clarisonic (daily cleanse)

Fondată în 2001, Clarisonic a fost achiziționată de L’Oréal de la Pacific Bioscience Laboratories în cursul anului 2011. Bucurându-se de succes, marca a generat vânzări de aproximativ 100 milioane de dolari anual (la nivelul anului 2011). Cu toate acestea, marca a început săs cadă la scurt timp – după schimbarea proprietarului – posibil ca urmare a popularității scăzute, a excesului de saturație și a dependenței mărcii de produsul său de bază – peria de curățare – trasnpusă într-o singură achiziție, ulterior fiind necesare doar achizițiile periilor de înlocuire, conform rapoartelor din industrie.

Clarisonic (perie & creme)

În 2016, brandul a anunțat că va concedia 120 de angajați – pe tot parcursul anului – pe măsură ce a trecut la externalizarea producției de serie. Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Clarisonic au menționat că vor onora garanțiile produselor comercializate până la data de 31 octombrie 2022 și că toate conturiule Clarisonic Rewards vor devein inactive începând cu data de 01 octombrie 2020.

Detalii aici: CLARISONIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.