Loewe, sursă de inspirație în anii 1960

0
644
Loewe (Men - SS21)

Loewe a prezentat atât colecția masculină pentru sezonul primăvară/vară 2021, cât și pre-colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei. “Abordarea acestei colecții pentru bărbați a avut o singură idee și aspect”, a declarat Jonathan Anderson (Creative Director-ul casei Loewe) în clipurile explicative ale colecției de sezon pe contul de Instagram a mărcii. Volumul a fost întotdeauna o mare parte a activității designer-ului, pentru acest sezon fiind chiar esențial, deoarece a inclus linii curbe care urmat centrul scenei.

Loewe (SS21 – Men’s Collection)

O piesă de excepție – care a încapsulat perfect măiestria Loewe în ce privește articolele din piele – a fost piesa torso din piele, aceasta fiind create în colaborare cu artistul Idoia Cuesta (originară din Galicia). Specializată în tehnicile tradiționale galiciene, Idoia Cuesta a colaborat anterior la realizarea unui obiect în formă de spirală – prezentat la Salone del Mobile (Milano) – artistul folosind aceeași tehnică ca și în cazul celei de față, reuțind să creeze un obiect de artă sufficient de flexibil. Colaborarea cu Idoia Cuesta nu a fost singura din acest sezon, întru-cât brand-ul a decis să prezinte toate parteneriatele designer-ului Jonathan Anderson, printr-o stratificare de conținut care a urmat o agenda fixă pe Instagram (la fiecare oră fiind prezentată câte o colaborare, timp de 24 de ore).

Loewe (Show in the box)

De remarcat, colaborarea cu compozitorul Adam Brainbridge (aka Kindness), cel care a produs și coloana sonoră (sub forma unui vinil de șapte inch) prezent în cutie, alături de o altă colaborare cu japonezul Shin Tanaka, artistul care a realizat modelele din hârtie prezente în această cutie specială. În mod similar, pre-colecția feminină a lui Jonathan Anderson a urmat același tipar. De asemenea, sărbătorind procesul de lucru pe un manechin, marca a adus în prim plan diferite siluete – într-o manieră spațioasă – sursa de inspirație fiind regăsită în anii 1960. În general, experiența show-in-a-box a avut succes, deoarece a reușit să ne transpună în lumea extrem fe elegantă și cultivată a designer-ului Jonathan Anderson și a mărcii Loewe.

Detalii aici: LOEWE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.