Lincoln debutează cu Model L100 Concept!

0
134
Lincoln Model L100 Concept

Pebble Beach Concours d’Elegance a marcat debutul modelului Lincoln Model L100 Concept, un vehicul destinat viitorului full-electric. Totodată, lansarea acestui vehicul marchează și începutul aniversării celor o sută de ani de existență ai constructorului american!

detaliu general Model L100 Concept (foto Lincoln)

Conceptul reprezintă un semnal al viitorului mărcii, design-ul Quiet Flight oferind experiențe care reimaginează mobilitatea de mâine. “Lincoln a fost una dintre cele mai durabile și elegante mărci de automobile din lume. În multe privințe, este poziționată perfect pentru al doilea secol de existență, fiind definită de excelența design-ului. Oferim un viitor fără emisii și experiență tehnologică”, spune Bill Ford (Ford Motor Company).

Vehiculul

Conceptul Model L100 folosește tehnologii de ultimă generație în ce privește propulsia cu baterii. Acestea oferă o densitate energetică care vor schimba regulile jocului și vor permite o integrare mult mai eficientă. Astfel, întregul vehicul devine un sistem, abordarea avansată ajutând la obținerea unui design elegant și la maximizarea spațiului interior. Acest aspect se traduce prin oferirea unei noi flexibilități în ce privește experiențele.

Un controler intern vine sî înlocuiască volanul traditional, vehiculul devenind unul compelt autonom, experiența devenind una mult mai intuitivă. Configurațiia scaunelor permite interacționarea social a șoferului cu pasagerii, acestea putând fi adaptate în funcție de ocazii. Modelând spațiul în moduri care permit conectarea, scaunele din rândul-față pot fi întoarse, călătorii putând sta față în față.

Construcția

Design-ul elegant al caroseriei este unul jos și este realizat fără puncte de sudură, cu accentul pus pe aerodinamică. Acoperișul din sticlă și ușile cu balamale poziționate invers se ridică pentru a evidenția emnătura specifică mărcii. Iluminarea avansată și senzorii comunică pentru a ajuta la deplasare, durata de viață a bateriei și prezența factorului uman. În interior, accentul este pus pe lux, confort și materiale durabile alternative.

Detalii aici – CONCEPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.