Les Collectionneurs by Vacheron Constantin!

0
425
Les Collectionneurs (linie vintage Vacheron Constantin)

Les Collectionneurs este o colecție de ceasuri realizate pe parcursul secolului al XX-lea, aflată într-o continua evoluție, piesele regăsite aici fiind oferite spre vânzare pasionaților mărcii în cadrul unor evenimente dedicate în boutique-urile Vacheron Constantin din întreaga lume. Unul dintre acestea, desfășurat la New York, propune clienților organizarea unui eveniment permanent în boutique-ul deținut de manufactură în capitala economică a Statelor Unite. Toate modelele prezente aici vor fi însoțite de certificate de autenticitate și garanție întinsă pe doi ani, o ofertă de neegalat în lumea orologeră.

Les Collectionneurs, (colecție Vacheron Constantin)

Noțiunea de vintage este a doua natură a manufacturii Vacheron Constantin, ea fiind exprimată printr-un puternic atașament față de tot ce ține de patrimoniul său. Cu peste 260 de ani de activitatea în domeniul orologer, Manufactura a acumulat o arhivă unică în domeniul măsurării timpului. La o privire mai atentă a arhivelor și colecției sale private – de peste 1500 de ceasuri – vom observa perspectiva excelentă asupra acestei profunzimi istorice și a mijloacelor utilizate pentru menținereqa ei la cote foarte înalte. De la ceasornicari și artizani (din ateleirul său de restaurare) și până la istoricii Style & Heritage, experții Vacheron Constantin posedă abilitățile necesare pentru a servi orologeriei vintage – un domeniu care se bucură acum de o reputație excelentă.

Les Collectionneurs, (Vintage Vacheron Constantin)

Les Collectionneurs îi unește pe cunoscătorii și pasionații mărcii elvețeiene în jurul ceasurilor vintage. Această propunere vine să evidențieze resursele considerabile ale Manufacturii în colecționarea și restaurarea unor piese istorice, acestea fiind oferite ulterior spre vânzare la evenimente dedicate în boutique-urile din întreaga lume. “Les Collectionneurs reprezintă o altă fațetă a Vacheron Constantin”, explică Christian Selmoni (Style & Heritage Director). “Colecția perpetuează prețioasa legătură între trecut și prezent, permițând clienților noștri să achiziționeze piese vintage – restaurate – direct de la noi, ceea ce reprezintă o garanție reală a autenticității. Evenimentele noastre atrag diferite generații, dornice să cunaoscă istoria orologeriei”. Detalii Vacheron Constantin AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.