Lensa, magazin de optică în Craiova

0
1534
Lensa Craiova (interior magazin)

Lensa a deschis cel mai mare magazin specializat din provincie, la Craiova, cu un spaţiu de vânzare de 180 de metri pătraţi. Acesta este al șaselea showroom din reţea și primul din Sud-Vestul țării. Anul acesta, magazinul românesc de optică Lensa.ro a mai inaugurat trei showroom-uri, în orașele Timișoara, Iași și Constanța. Două cabinete de consultații oftalmologice și peste 700 de perechi de ochelari sunt expuse pe rafturile noului magazin de 180 metri pătrați din Craiova, situat pe Strada Alexandru Ioan Cuza nr 5, în centrul orașului.

Lensa Craiova (ochelari Ray Ban)

“În această perioadă am observat că există o nevoie permanentă și în creștere de corecție a vederii. De aceea am decis să continuăm planul de investiții. Am deschis la începutul anului puncte fizice la Timișoara și Iași, în iunie la Constanța, iar acum intrăm pe piața de optică din Craiova, inaugurând un showroom care expune peste 700 de perechi de ochelari. Centrul de optică are două cabinete pentru consultații oftalmologice”, a declarat Daniel Crăciun (CEO-ul în cadrul Lensa). Magazinul, situat central, expune produse ale brandurilor: Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce & Gabbana.

Lensa Craiova (interior. magazin)

Gama de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu, precum Essilor, Hoya si Zeiss. “Vedem un potențial foarte bun de creștere pe piața de optică din Craiova. Un oraș care s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp, devenind din ce în mai modern. Credem că showroom-ul de optică îi va ajuta  pe craioveni să găsească o pereche de ochelari potrivită, fie că vorbim de ochelari de soare sau de vedere”, a precizat Florin Niță (Marketing Manager în cadrul Lensa). În magazinele mărcii, lentilele se pot personaliza în funcție de meserie sau activitate, dar și de tipul de viciu de refracție.

Lensa Craiova. (ochelari ray Ban)

Pentru a marca această inaugurare – desfășurată pe parcursul a două luni (între 1 Septembrie – 31 Octombrie, atât în showroom-urile mărcii cât și în mediul online – Lensa a lansat programul de reînnoire a ochelarilor de vedere, intitulat sugestiv “Rabla la ochelari”. În cadrul acestui program, clienții care vor preda la showroom-urile mărcii orice pereche veche de ochelari, vor primi până la cinci sute de lei în schimbul acesteia. Această reducere este oferită sub forma unei reduceri la achiziția unei noi perechi de ochelari de vedere, fiecare client urmând să beneficieaze de această facilitate o singură reducere pe comandă.

Detalii aici: LENSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.