LEGO dezvăluie Lamborghini Sián FKP 37!

0
211
LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37

LEGO a dezvăluit cea mai nouă machetă din garajul său, o replică în mărime naturală a Lamborghini Sián FKP 37. Colaborarea cu Automobili Lamborghini este dovada faptului că orice idee poate deveni realitate cu piesele Technic™.  După lansarea de anul trecut, replica la scară reală (1:1) reflectă îndeaproape designul vizionar al automobilului italian în ediție-limitată.

LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37 (detaliu frontal)

Peste 154 tipuri de piese LEGO sunt utilizate pentru a reda în cel mai mic detaliu silueta Lamborghini Sián. ”Designerii noștri au făcut echipă cu inginerii din cadrul atelierului de producție al fabricii din Kladno (Republica Cehă). Aici se construiesc machetele impresionante, care depășesc limitele a ceea ce poate fi construit cu LEGO Technic. Nivelul de creativitate a făcut posibilă realizarea design-ului Lamborghini Sián FKP 37”, a spus Lena Dixen (Product & Marketing LEGO).

Un design inovator

Fiind a doua colaborare dintre cele două mărci, macheta redă perfect dimensiunile Lamborghini Sián FKP 37. Șasiul este acoperit cu un material realizat din piese LEGO Tehnic hexagonale, care redau caracterul dinamic al mașinii. Designul aduce un tribut modelului hexagonal, tipic filosofiei de design a Automobili Lamborghini. La exterior, designul modelului Lamborghini Sián a fost replicat minuțios.

LEGO Technic Lamborghini Sian FKP 37 (detaliu spate)

Detaliile minuțioase sunt regăsite și în habitaclu, sub forma unui volan decorat cu emblema Lamborghini și steagul Italian. O unitate de control și scaune de cursă sunt,de asemenea, asamblate din piese LEGO. Modelul este și primul care utilizează un strat de culoare UV, pentru a rezista o perioadă lungă de timp. Culoarea a fost aplicată de vopsitoria oficială Lamborghini, asigurând astfel un finisaj demn de supercar.

Experiența la volan

După lansarea modelului 1:8, macheta la scară reală a Lamborghini Sián FKP37 a primit propriul moment de glorie. Cu ocazia primei dezvăluiri LEGO, replica în mărime naturală a fost reconstruită și într-un atelierul virtual. Fanii au avut șansa să descopere modelul îndeaproape, fiind totodată în siguranță. Experiența le permite utilizatorilor să stea în scaunul șoferului și să afle despre transformarea visului acestei machete în realitate; (foto: LEGO).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here