Laurent Ferrier Square Micro-Rotor Retro!

0
27
Ceas Laurent Ferrier Square Micro-Rotor Retro

Laurent Ferrier a găsit întotdeauna inspirație în tradițiile onorate de timp ale ceasornicăriei fine. Aceste influențe vintage, combinate cu convingerile omonime ale design-erului, au dus la crearea unor ceasuri speciale. Piese care sunt mai mult decât un instrument de măsurare a timpului!

Colecție exclusivă Square Micro-Rotor Retro (foto: Laurent Ferrier)

Considerate a fi experiențe multi-senzoriale reale, cele două piese Laurent Ferrier oferă viziunea contemporană a mărcii orologere. La bază se regăsește o temă legendară de la finalul anilor 1930. Unice și nostalgice, aceste două ecasuri Square Micro-Rotor Retro încorporează o parte reală a istoriei. Aceste interpretări originale ale Square Micro-Rotor întruchipează o revenire la codurile Art Déco și liniei estetice din anii 1930.

Cadrane retro

Inconfundabil de modern, acest stil artistic se bazează pe o anumită rigoare geometrică, minimalism și stilizare grafică. După “îmblânzirea” cifrelor romane și indexurilor sub formă de picătură, marca orologeră explorează cifrele arabe pentru acest design. Cunoscute sub numele de “numerale pilot”, ele oferă piesei o senzație casual și lizibilitate excepțională. Cu o notă de Art Déco, cifrele arabe sunt combinate cu un cerc orar architectural.

Detaliu spate Square Micro-Rotor Retro (foto: Laurent Ferrier)

Această influență Square Micro-Rotor din anii 1930 poate fi văzută și în utilizarea culorilor metalice, exprimate în două alegeri inspirate. O primă versiune afișează o carcasă din oțel – asociată cu un cadran alb-argintiu delicat – și un centru din opalin. Un cerc decalat (în culoare gri-cărbune) îmbunătățește linia de design a ceasului. A doua variantă oferă un cadran din opalin (gri-cărbune) amplasat într-o caracsă din aur roșu de 18k.

Carcasă atemporală

Iconica carcasă Square se pare că a trecut testul timpului. Prin contururile sale, simetria și liniile complexe, carcasa Square demonstrează (peste timp) viabilitatea stilului Art Déco. Cu dimensiuni de 41 x 41 mm, ceasul este o declarație îndrăzneață a mărcii. Coroana asigură o utilizare ușoară, în timp ce design-ul din spatele carcasei permite observarea mecanismului. Ceasul Laurent Ferrier este rezistent la o adâncime de 30 metri.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.