Laurent Ferrier École Annual Calendar Navy!

0
500
École Annual Calendar Navy (foto Laurent Ferrier)

Laurent Ferrier a revizuit École Annual Calendar Navy, aventurându-se totodată într-o lume a culorii. Cu tonuri de albastru și portocaliu, această nouă creație este oferită într-o ediție limitată la doar zece piese. Fiecare piesă este numerotată și gravata cu mențiunea “Série Atelier II”.

École Annual Calendar Navy (front; foto: Laurent Ferrier)

O creație găzduită de carcasa École a Manufacturii. Un nume care derivă din lucrările realizate de Laurent în timpul studiilor de ceasornicar, inspirație pentru această nouă versiune. Cadranul albastru cu două zone se prezintă cu un centru contrastant polișat-satinat și inel orar circular satinat. Albastrul este un simbol asociat cu cerul și marea, o culoare deseori utilizată în orologeria tradițională sau contemporană.

Tonuri de culoare

Culoarea albastră este una din preferatele lui Laurent Ferrier, ce ami mare parte a colecțiilor purtând această nuanță. Ca întotdeauna, ceasurile mărcii dispun de o culoare care variează în funcție de intensitatea luminii. Nuanțele sunt uneori întunecate și captivante, altădată clare și fresh, îmbunătățite permanent cu reflexii intense. Iar noul École Annual Calendar Navy oferă un aspect contemporan și sportiv.

École Annual Calendar Navy verso; foto: Laurent Ferrier)

Asociat în mod evident cu marina sau aviația, portocaliul vibrant scoate în evidență indicatoarele din aur alb de 18k. Tonalitatea culorii conferă ceasului o lizibilitate optimă și un aspect extrem de puternic. Totodată, noua ediție École Annual Calendar Navy dispune de multiple caracteristici care, împreună, îi conferă unicitate. Ușor de observat, timpul este indicată de iconicele indicatoare LF, realizate sub forma “Assegais”.

Detalii de compoziție

Un cadran secundar d emici dimensiuni, poziționat în dreptul orei 6, conferă caracter compoziției. De asemenea, două deschideri teșite, poziționate la ora 12, afișează ziua și luna. Data este marcată de un indicator alb, acesta fiind însoțit de indecși de epocă pe marginea cadranului. Întreaga compoziție oferă o gamă largă de informații, fiind totodată lipsit de ornamente inutile. Mai multe detalii regăsiți pe platforma ATELIER a mărcii.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.