Laura Hîncu, colecție Silk Essentials!

0
211
Colecție Laura Hîncu

Silk Essentials este cea mai nouă colecție a designer-ului Laura Hîncu, o linie vestimentară realizată în mod sustenabil. Denumită “Sustain.Ability 2.0”, colecția unisex este produsă în mod sustenabil din cașmir pur și include diferite piese vestimentare.

Colecție Silk Essentials (foto Laura Hîncu)

Pulovere oversized cu decolteu în V sau guler înalt lejer se regăsesc alături de pantaloni tip costum sau trening. De asemenea, colecția oferă accesorii care se integrează perfect în orice stil vestimentar sau tip de siluetă. Piesele sunt alese atent, asigurând purtătorului un confort luxos atât în exterior, cât și interiorul casei. Sunt piese clasice pentru domni, cu pulovere cu decolteu în V, însoțite de hanorace, pantaloni sport și accesorii oferite separat.

Colecție

Colecția “Silk Essentials” este însoțită de linia adresată femeilor, aceasta fiind completată de piesele deja existente. Texturi din cașmir – jersey knit, bee tuck knit sau cable knit – sunt reinterpretate în piese vestimentare cu design minimalist. Cele patruzeci de piese sunt realizate din cașmir produs 100% sustenabil și se prezintă cu textură mult mai fină. Pentru a întări calitatea materialelor, fiecare comandă este însoțită de un certificat de autenticitate.

Colecția Silk Essentials (foto Laura Hîncu)

Piese de rezistență, puloverele au fost păstrate în varianta One Size, cu intenția de a contracara ”the vanity sizing”. Este o modalitate de încurajare a confortului și autenticității în detrimentul standardelor de frumusețe promovate în zilele noastre. ”Suntem unici și la fel sunt și nevoile noastre, mai ales în acest an. Este o perioadă când avem nevoie de piese ușor de adaptat în ținute de casă, birou sau ieșiri personale”, menționează Laura Hîncu.

Design

Piesele sunt realizate din cașmir de bună calitate, tipare ingeniose fiind îmbinate cu experiența în prelucrarea fibrelor naturale atipice. “Colecția – disponibilă pe platforma shop.laurahincu.ro – a fost gândită ca o linie de ținute premium, perfecte pentru în orice context. Design-ul este concentrat pe detaliile de finisaje și texturi variate, accentul fiind pus pe funcționalitatea rafinată”, completează Laura Hîncu.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.