Lamborghini, lux și înaltă tehnologie

0
692
Tecnomar for Lamborghini 63

Lamborghini și The Italian Sea Group a lansat la nivel internațional “Tecnomar for Lamborghini 63” – o barcă cu motor din flota Tecnomar – acesta fiind disponibilă într-o ediție limitată. Cu referire la anul înființării mărcii auto (1963), barca oferă viitorului posesor performanță, plăcerea de a conduce, și atenția la calitate: caracteristici întrunite de Tecnomar for Lamborghini 63, în special datorită soluțiilor inovatoare de inginerie și designului distinctiv, detalii specifice stilului și tradiției italiene comune.

Tecnomar for Lamborghini 63 (1)

Acest proiect, dezvoltat de The Italian Sea Group, s-a născut dintr-o serie de sesiuni de colaborare cu contribuția Lamborghini Centro Stile și inspirație de la Sián FKP 37: mașina super sport hibrid care încorporează numeroase tehnologii ale materialelor, care anticipează viitorul printr-un design inconfundabil, în culori și detalii complet personalizabile. Reinterpretarea trăsăturilor comune ale ambelor mărci a fost principiul care a inspirat toate fazele proiectului, de la concept și până la definirea caracteristicilor tehnice capabile să asigure performanțe incredibile, fără a neglija calitatea materialelor și atenția extraordinară la detalii.

Tecnomar for Lamborghini 63 (punte)

Comentând lansarea noului “Tecnomar for Lamborghini 63”, Stefano Domenicali (Președinte și CEO al constructorului Automobili Lamborghini), a declarat: „Această barcă cu motor reprezintă materializarea unui parteneriat valoros: cooperarea noastră permite ca esența stilului și expertiza organizațiilor noastre să fie transferate în lumi diferite, să beneficieze de interpretări noi și să adauge valoare produsului final într-un mediu nou. Dacă ar trebui să-mi imaginez un Lamborghini pe apă, aceasta ar fi viziunea mea. Sunt deosebit de încântat să sărbătoresc această colaborare de succes.”

Tecnomar for Lamborghini 63 (zonă punte)

De asemenea, Giovanni Constantino (CEO al The Italian Sea Group) a menționat: „Am anunțat acest parteneriat în mai, iar astăzi vă prezentăm Tecnomar for Lamborghini 63, un iaht cu motor care va deveni un reper la fel de futurist ca mașina din care este inspirat”. „Proprietarii selectați din întreaga lume vor deține nu doar cel mai rapid iaht cu motor Tecnomar din flotă, ci și o capodoperă Tecnomar for Lamborghini 63. Sunt mândru că am ales să creăm acest proiect inovator și provocator alături de constructorul auto, care îmbină tehnologia, designul spectaculos cu performanța și calitatea.”

Tecnomar for Lamborghini 63 (zonă navigație)

Inspirate de performanțele auto super-sport, cele mai importante caracteristici inovatoare din centrul conceptului sunt viteza și dinamismul dat de folosirea unor materiale ușoare. Cu două motoare MAN V12-2000 CP, barca atinge 60 de noduri și va fi cel mai rapid din flota constructorului Tecnomar, satisfacând atât cerințele colecționarilor, precum și ale celor care iubesc viața pe mare. Folosirea fibrei de carbon, tipică pentru mașinile super-sport ale constructorului italian, plasează această barcă cu motor în rândul ambarcațiunilor ultra-ușoare, cu o lungime de 63 ft și o greutate de numai 24 de tone.

Tecnomar for Lamborghini 63 (planșă bord)

Designul exterior este caracterizat de o siluetă sportivă, carena și suprastructura fiind create dintr-un înveliș de înaltă performanță, dezvoltat de ingineri navali specializați în științe hidrodinamice. Ei au interpretat liniile de proiectare, create de Marcello Gandini pentru modelele Miura și Countach ale anilor 60 și 70, într-o manieră contemporană. Plafonul este inspirat de roadsterele Lamborghini: asigură protecție solară și împotriva vântului, garantând în același timp o performanță aerodinamică deosebită. Farurile arcuite sunt un omagiu adus conceptelor Terzo Millennio și  Sián FKP 37, ambele caracterizate de farurile în formă de Y.

Tecnomar for Lamborghini 63 (ambient)

Interioarele sunt rezultatul proiectării de înaltă tehnologie bazate pe materiale performante, pentru greutate redusă și funcționalitate optimă, perfect îmbinate în cea mai bună tradiție Made in Italy. Liniile curate, specifice Lamborghini, formele hexagonale, motivul Y și materialele sunt clar încorporate încă din faza de proiectare, alături de culorile și finisajele complet personalizabile, specifice serviciului Ad Personam de la constructorul auto. Clienții pot alege dintr-o gamă extinsă de culori exterioare și de accesorii decorative, în timp ce interiorul este oferit în două versiuni. Prima ambarcațiune va fi disponibilă la începutul anului 2021.

detalii aici: LAMBORGHINI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.