Lamborghini, colecție Master & Dynamic

0
629
Lamborghini - Master & Dynamic

Lamborghini a decis să se alăture producătorului de căști premium Master & Dynamic pentru a realiza o colecție dedicată pasionaților de mașini sport. Specialiștii constructorului italian de supercaruri și compania cu sediul în New York au lansat recent două noi seturi de căști wireless, ocazie cu care au oferit dovezi ample că stilul și calitatea materialelor nu se exclud atunci când vine vorba de oferirea unui sunet premium. Specializată în producția de căști cu design clasic, Master & Dynamic a ales pentru această colaborare un model care aduce cu MH40, principala sa marcă comercială.

Lamborghini – Master & Dynamic (mini-căști)

În timp ce modelul de bază nu se regăsește în această colaborare, mini-căștile wireless sunt foarte asemănătoare cu modelul MW65. Căștile vintage – în stil aviator – sunt produse din aluminiu anodizat și dispun de o bandă flexibilă îmbrăcată în Alcantara și piele de calitate premium. Totodată, tehnologia căștilor oferă două moduri de anulare active a zgomotului, driver personalizat de beriliu (40 mm) al mărcii și 24 ore de redare la o singură încărcare. Cele două modele de căști sunt personalizate cu iconicul logo al producătorului auto și sunt disponibile în trei combinații de culori: black/black/yellow; silver/grey/yellow și black/black-grey.

Lamborghini (ediție Master & Dynamic)

De asemenea, mini-căștile se bazează pe modelul MW07 Plus al mărcii Master & Dynamic, linia lor fiind una mult mai modernă. În ciuda dimensiunilor reduce, cătile oferă o serie de caracteristici de înaltă tehnologie, inclusiv anularea zgomotului de fond și modul de ascultare ambientală, drivere personalizate de beriliu (10 mm), conectivitate Bluetooth 5.0, carcasă din oțel inoxidabil și până la 40 ore de utilizare după o singură încărcare. La fel ca modelul MW65, “mini-căștile Lamborghini sunt disponibile în trei tonuri de culoare: polished black, polished white sau matte black”. În fine, cele două produse sunt disponibile online la producător. Detalii aici: MASTER & DYNAMIC

Mai multe detalii aici: EXPLORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.