Lamborghini, ediție exclusivă Clima Bottle

0
221
Lamborghini & 24Bottles

Lamborghini a lansat prima ediție specială Clima Bottle, rezultat al colaborării dintre constructorul constructorul italian de mașini sport și 24Bottles, design-ul amintind de iconicul camuflaj sportiv al modelului Aventador SVJ (model care înregistrat recordul de timp pe circuitul de la Nürburgring Nordschleife din Germania). Fiecare produs 24Bottles este autentic și este realizat cu un model aplicat manual, ceea ce face ca fiecare recipient să fie unic și original.

Lamborghini & 24Bottles (lifestyle)

Colaborarea dintre cele două companii (ambele cu sediul în Bologna, Italia) reflectă stilul de viață și cultura contemporană, precum și cererea din ce în ce mai mare pentru inovația în ce privește protejarea mediului. 24Bottles for Lamborghini Clima Bottle sinteza perfectă a celor două mărci, care combină durabilitatea, designul și performanțele recunoscute la nivel internațional. Recipientul exclusiv Clima Bottle este produs din oțel inoxidabil 18/8 – cu doi pereți dubli – și este realizat cu ajutorul tehnologiei de izolare termică. Clima Bottle păstrează aroma și temperatura băuturilor, acestea putând să rămână fierbinți până la 12 ore sau reci până la 24 de ore.

Lamborghini – 24Bottles (lifestyle)

Prin design-urile sale unice, 24Bottles oferă clienților o abordare responsabilă și elegantă. Pe lângă promovarea ideii reducerii sticlelor de plastic (de unică folosință), compania garantează practicile responsabile în întregul process de producție și se angajează să compenseze impactul asupra mediului prin derularea unui program de reîmpădurire. Noile recipiente Clima Bottle vor fi disponibile începând cu 15 iulie 2020 – în rețeaua internațională de magazine 24Bottles și showroom-urile constructorului auto – precum și prin intermediul platformelor de comerț electronic 24bottles.com, Lamborghini.com sau în magazinul mărcii din Sant’Agata Bolognese.

Detalii aici: 24BOTTLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here