LA RESIDENZA, FARMECUL PUGLIEI

0
326
Masseria Pettolecchia La Residenza

La Residenza Masseria Pettolecchia este o reședință situată în Fasano, în inima regiunii Puglia, în locul unde începe “tocul” peninsulei Italice. Datând din secolul al XV-lea, proprietatea este un exemplu de durată a numeroaselor ferme ce au marcat istoria aceastei provincii. Amplasată pe o suprafață de opt hectare și oferind posibilitatea cazării pentru unsprezece persoane, personalul atent și peisajele idilice constituie un cadru perfect pentru relaxare în compania familiei sau pur și simplu o vacanță în care puteți să explorați orașele din apropiere, mediul rural sau coasta peninsulei.

De altfel, în cadrul acestei vile istorice o să regășiți o piscină în formă de “L”, alături de barul unde puteți servi un număr impresionant de cocktail-uri și specialități locale, confortul fiind asigurat de șezlonguri și zonele al-fresco unde puteți servi masa. Diminețile pot începe cu un delicios espresso și unul dintre numeroasele vinuri locale, în interiorul clădirii oaspeții putând servi micul dejun. Pentru confortul acestora, șederea la La Residenza includ serviciile unui majordom privat, precum și personal pentru curățenie și pază pe timpul nopții. Liniile puternice ale clădirii din piatră și ale ușilor arcuite oferă un indiciu asupra vechimii acestei clădiri, interioarele fiind dominate de antichități și picturi unice, toate fiind realizate în stilul tradițional și elegant al zonei. Pentru a scoate în evidență piesele clasice, precum portretele și elementele tradiționale, vila dispune de mobilier modern – canapea în culori de cireș, alături de fotolii și liniile curate ale zonei de servit masa. Bucătăria este una minimalistă, complet echipată și integrată în clădirea originală, dulapurile elegante fiind încorporate în zidurile de piatră texturată. Cinci dormitoare, fiecare cu pat dublu și baie proprie, pot găzdui până la unsprezece oaspeți.

La Residenza Masseria Pettolecchia dispune de aer condiționat, personalul atent selecționat fiind la dispoziția dumneavoastră în permanentă. De asemenea, ferestrele și ușile mari vă asigură o deschidere către o terasă de mari dimensiuni și plantațiile de măslini din jur, aerul curat și soarele fiind cadrul perfect pentru un sejur de relaxare. În ce privește regiunea, Puglia are multe de oferit – de la străvechile drumuri romane și până la bucătăria locală înfloritoare. Pentru cei care doresc mișcare în aer liber, vila este situată în apropiere de Coccaro Beach Club și terenul de golf San Domenico, în timp ce orașul Savelletri (aflat în imediata apropiere de reședință) este locul perfect pentru a încerca fructele de mare proaspete și cafeneaua situată la malul mării, tot aici având ocazia să realizați cumpărături pe fascinantele străduțe din Fasano. În fine, nu ratați cadrele excepționale pe care vi le oferă căsuțele vospite în albastru din orășelul Ostuni. Mai multe detalii despre reședință aici (www.pettolecchialaresidenza.it).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.