Share This Article
La peste treizeci ani de la intrarea pe piața ospitalității din România, Pullman World-Trade Center Bucharest lansează La Galette. Este vorba de un spațiu elegant, care îmbină nobila artă a patiseriei franțuzești cu experiențele culinare moderne.

Proiectul își propune să devină o destinație de top în București pentru mic dejun, brunch și prânz. El se adresează segmentelor corporate și lifestyle. “Capitala are o scenă gastronomică efervescentă, patiseria franțuzească ocupând un loc aparte în preferințele publicului. Vedem din ce în ce mai multe locații de inspirație franceză și colaborări cu Chefi recunoscuți. Asta arată interesul pentru cultura culinară rafinată”, spune Mincho Pachikov.
Conceptul
“Ca parte a grupului Accor, Pullman aduce o vastă experiență în gastronomia franceză. Prin lansarea La Galette, ne dorim să oferim oaspeților o experiență autentică, adaptată standardelor noastre însemnate”, completează Mincho Pachikov. Amplasat în inima Capitalei, în Piața Montreal, La Galette are la bază principiile patiseriei fine franțuzești. Folosind ingrediente artizanale, rețetele tradiționale sunt înnobilate de tehnici moderne de preparare.

“Inaugurarea acestui spatiu demonstrează modul în care Grupul Accor și Pullman combină expertiza globală cu înțelegerea contextului local. Este vorba despre domenii precum gastronomie, design și dezvoltare, creând concepte inovatoare alături de parteneri noștri. De peste 150 de ani, Pullman oferă experiențe memorabile, pline de inspirație și energie”, spune Jean Wendling (VP Accor). Design-ul localului este inspirat de naturalețea viziunii culinare.
Meniul
În ce privește meniul, acesta cuprinde o varietate de deserturi artizanale și preparate inspirate de bucătăria tipic franțuzească. Regăsiți aici meniuri clasice, precum celebrele croissante și omlete, ouă Benedict, croque madame și French toast. Preparatele moderne sunt și ele disponibile, printre acestea numărându-se New York Roll, Steak & Eggs sau Cheeseburger-ul Signature. Atracțiile noului meniu sunt completate de Salata Signature a Chef-ului.

Salată în care regăsim o combinație de ingrediente proaspete, precum roșii suculente, brânză blu sau piept de pui fraged. Experiența este completată de echipa La Galette cu cafeaua de specialitate prăjită în București, de Origo. “Sunt de 10 ani în cadrul Accor și sunt fericit că pot contribui la extinderea amprentei noastre gastronomice. Prin acest proiect, ne propunem să creem o legăură specială cu comunitatea locală”, a spus Chef Marian Oancea.
Mai multe detalii sunt disponibile AICI.