KARMA GT LA MONTEREY CAR WEEK

0
1
Karma GT Pininfarina

Pentru colecționarii de mașini, Monterey Car Week este locul perfect unde ar trebui să ajungă, evenimentul fiind cunoscut pentru lansările surpriză și, mai ales, pentru prezența celor mai dinamice mărci ale momentului. În acest an, constructorul de automobile Karma Automotive se numără printre cei care vor face tot posibilul să atragă atenția vizitatorilor.

Karma GT Pininfarina

Pe 15 august, oaspeții Pebble Beach Concours d’Elegance vor avea șansa să admire cel mai recent vehicul al producătorului din California: Karma GT, un model proiectat de Pininfarina. Deși prima apariție publică a acestui autovehicul s-a petrecut în cadrul show-ului de la Shanghai (Auto Shanghai – desfășurat în luna aprilie), prezența la Monterey Car Week reprezintă o premieră pentru noul coupé pe pământ american. De asemenea, deși se remarcă la noul GT o asemănare destul de pronunțată cu un alt vehicul electric al producătorului american – Revero – noul autoturism a fost realizat împreună cu iconica casă de design Pininfarina, un prim rezultat al parteneriatului încheiat între cele două companii la începutul lunii ianuarie (2019). Iar “mâna” Pininfarina se vede cu adevărat, transformând GT-ul într-un elegant coupé – cu o formă alungită.

Elemente ce pot fi observate în desenul ușilor, complet noi, pe autovehicul fiind instalat un sistem de tracțiune cu alimentare electrică. În acest moment, compania constructoare nu a menționat și alte specificații de performanță, media de peste ocean subliniind că GT-ul este mult mai aproape de realitate decât majoritatea constructorilor (cei care au anunțat diferite concepte de autovehicule “ale viitorului”). Totuși, având în vedere că este realizat pe scheletul modelului Revero – un autovehicul aflat deja în producție – nu credem că este o sarcină dificilă pentru constructorul Karma, chiar dacă compania nu a anunțat (încă) un interval de intrare în producția de serie. Desigur, Karma GT nu este singura mașină ce își va face debutul la Monterey Car Week, printre numele mari – care au anunțat lansări importante – numărându-se și Pagani, compania anunțân lansarea celui mai nou membru al familiei – Huayra Roadster GT. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici (KARMA).

Karma GT Pininfarina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here