Island Resort: JW Marriott Maldive Resort

0
358
JW Marriott Maldive (beach villa)

JW Marriott Maldives Resort & Spa a fost inaugurat oficial pe insula Vagaru, atolul Shaviyani oferind oaspeților 60 de vile private, toate beneficiind de propria plajă și piscină privată. Condusă de Marc Gussing (Director General și expert în alimentație), reședința dispune de una dintre cele mai impresionante oferte culinare din Maldive. Cinci restaurante se află la dispoziția oaspeților, din care unul situat deasupra apei, toate beneficiind de aportul unor bucătari de top de la unele dintre cele mai celebre restaurante din lume, inclusiv Nobu.

JW Marriott Maldeve (vedere aeriană)

Alături de acestea regăsim și trei baruri – care oferă peste 90 de tipuri diferite de rom – în timp ce crama resort-ul pune la dispoziția clienților aproximativ 300 de etichete dintre cele mai bune vinuri din lume și meniul elegant al unui bucătar de renume – o ofertă excepțională pentru o insula private atât de îndepărtată. Opțiunile pentru servitul mesei sunt completate – pentru cupluri și/sau familii – de mese poziționate într-un cadru intim, oaspeții având la dispoziție o gamă largă de meniuri – inclusiv de inspirație locală.

JW Marriott maldive (dormitor duplex)

Reperele includ meniuri vibrante tailandeze – create de un fost Chef Nobu – ele fiind disponibile la un restaurant cu terasă, alături de un Teppanyaki japonez autentic, o pizzerie poziționată lângă piscină (produsele fiind realizate într-un cuptor tradițional cu lemne) și fructe de mare proaspete, disponibile într-un restaurant subacvatic. De asemenea, mesele sunt completate cu gamă largă de băuturi, amintind aici de whisky-ul japonez, cocktail-uri cu rom sau smoked, precum și o selecție foarte mare de vinuri noi și vechi.

JW Marriott Maldive (recepție Spa)

În ce privește cazarea, aceasta este realizată în vile cu o suprafață extrem de generoasă – aproximativ 234 mp fiind la dispoziția oaspeților. Bine de știut, resort-ul pune accent pe confidențialitate, fiecare cuplu beneficiind de platformă și piscină privată, astfel încât aceștia să nu poată fi văzuți din exterior. Există aici patru tipuri de vine, toate având propria piscină: (1) Duplex Beach Pool Villas – cu două dormitoare și trei băi, aici putând fi cazați până la cinci oaspeți, existând o zonă de living și access direct la plajă, vila fiind ideală pentru familii; (2) Duplex Overwater Pool – oferă zone de locuit cu două etaje și priveliști spectaculoase asupra Laccadive Sea; (3) Beach Pool Villas – dispune de un singur dormitor și oferă oaspeților propria plajă și piscină; (4) Overwater Pool Villas – cel de-al patrulea tip de vilă este și cea ma spectaculoasă, oferind posibilitatea de a vedea răsăritul și apusul soarelui direct din propria piscină.

JW Marriott Maldive (sală tratament Spa)

Fiecare cameră se inspiră din mediul natural și cultura din maldive, încorporând culori și materiale care evidențiează destinația insulei. Acoperișurile din paie amintesc de ambarcațiunile Dhoni, acestea fiind vasele de pescuit tradiționale din lemn întâlnite în Insulele Maldive, în timp ce vârfurile înclinate ale acoperișurilor amintesc de stârcii albi care își scufundă capul în apă atunci când sunt în căutarea hranei. Situat în nordul atolului Shaviyani, resort-ul se află la o distanță de zbor de aproximativ 55 minute de capitala Malé.

JW Marriott MAldive (sală tratament)

Insula este înconjurată de un recif natural – bogat în viață marină – situat departe de civilizație. Un biolog marin se află în permanență aici, asigurându-se că reciful rămâne curat, acesta supraveghind expedițiile acvatice, inclusiv scufundări și snorkelling. Spa-ul este unul dintre cele mai căutate destinații de pe atol, aici regăsind ședințe de gimnastică subacvatică și un pavilion yoga, precum și tratamente cu ingrediente locale sau fitness. În fine, un club elegant – destinate doar adulților – oferă o masă shisa, cigar room și masa de biliard.

JW Marriott Maldive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here