John Malkovich, ținute Cesare Attolini în The New Pope

0
849
John Malcovich - Massimiliano & Giuseppe Attolini

John Malkovich este protagonistul celui mai urmărit serial TV al momentului – mă refer aici la The New Pope – cunoscutul actor beneficiind de parteneriatul creativ dintre regizorul Paolo Sorrentino și faimosul brand de croitorie de lux napoletană Cesare Attolini. Totul a început în septembrie 2018, cu o întâlnire preliminară la Paris, timp în care frații Massimiliano și Giuseppe Attolini s-au întâlnit cu Carlo Poggioli și cunoscutul actor John Malkovich.

John Malcovich în Casalnuovo (Cesare Attolini)

O întâlnire în care s-au împărtășit ideile regizorului Paolo Sorrentino (unul dintre câștigătorii celei mai râvnite statuete din industria internațională a filmului: premiile Oscar): inspirații stilistice, cerințele regizorale ale fiecărei scene și, poate unul dintre cele mai importante amănunte, caracteristicile fiecărei ținute care urma să fie purtată pe parcursul derulării serialului. O a doua etapă a copntinuat cu măsurătorile care i-au fost luate lui John Malkovich și să se aleagă cele mai potrivite modele și țesături.

John Malkovich î- Ținută Cesare Attolini

După această primă întâlnire, urmată de mai multe ședințe similare în următoarele luni – timp în care au fost realizate diferite modele de îmbrăcăminte – John Malkovich a călătorit inclusiv la sediul Cesare Attolini din Casalnuovo, o localitate situată în apropiere de Napoli.

Detalii despre tailoring AICI.

Proiectul este unul lung, chiar inimos putem spune, întâlnirile cu actorul ducând la realizarea a nu mai puțin de douăzeci de ținute complete – acestea fiind formate din paltoane, costume, jachete, cămăși, eșarfe sau cravate: o expresie vibrantă a croitoriei tradiționale napoletane și a eleganței atemporale pe care Cesare Attolini o oferă bărbatului contemporan, o linie realizată doar din țesături exclusive, precum Prince of Wales, Tweed, Shetland, Cașmir, Catifea, Damasc, Flanelă, Mătase prețioasă sau Bumbac.

John Malkovich – Cesare Attolini. Foto Gianni Fiorito

În ce privește serialul, la fel ca episoadele care le-au precedat pe cele actuale, acesta este expresia – mai mult sau mai puțin pasională și/sau consensuală – între tangibil și metafizic, mysticism și mistificare, baza a numeroase experiențe religioase, halucinogene sau audiovizuale. În fine, la finalul materialului nostru, nu ne rămâne decât să vă îndrumăm să urmăriți noul sezon al serialului The New Pope și, dacă bugetul vă permite, să apelați la serviciile de croitorie ale mărcii napoletane. Mai multe detalii despre ținutele Cesare Attolini sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.