Jil Sander, colecție marcată de simplitate

0
591
Jil Sander (menswear 2021)

Jil Sander a prezentat colecția aferentă sezonului primăvară/vară 2021, Lucie și Luke Meiers scriind un nou și interesant capitol în narațiunii mărcii. Când s-au alăturat brand-ului Jil Sander, Lucie și Luke Meiers au pornit într-o aventură creativă, sezon după sezon ei demonstrând valabilitatea căii alese, orientarea lor funcționând perfect și, poate cel mai important aspect, se bucură de această călătorie. Colecția destinată bărbaților – aferentă sezonului SS21 – adaugă un alt capitol coerent poveștii lor, unul de simplitate, căldură și artizanat deosebit.

Jil Sander (menswear 2021.)

Cei doi designeri au oferit o abordare inteligentă colecției asupra unui format conceptual de purtare a ținutelor vestimentare de către bărbați, îmbinând expertiza croitoriei clasice cu sensibilitatea urbană. Linia se adresează unui public extrem de sofisticat: acei bărbați care doresc să respingă formalitatea sartorială clasică, dar nici nu se raportează exclusiv la moda casual a străzii. Jucându-se în jurul conceptului de puritate, duo-ul realizat jachete și paltoane în volume alungite, nasturii invizibili crescând aspectul curat al siluetelor.

Jil Sander (menswear. 2021)

Mânecile au fost concepute pentru a fi scurtate prin îndepărtarea lor cu ajutorul unui inel de mici dimensiuni din metal. Pantalonii îngustați au fost juxtapuși cu pantaloni-cargo, ei fiind realizați dintr-un bumbac asemănător hârtiei; cămășile clasice au fost înlocuite cu vârfuri din poplin, gulerele detașabile fiind imprimate cu fraze inspirate din natură și ciclul său.

Jil Sander. (menswear 2921)

Tricoturile sunt explorate profund: de exemplu, ținute fermecătoare se prezintă cu suprapuneri ușoare, în timp ce beneficiează de inserții rafinate din materiale croșetate, elemente care oferă un aspect artizanal sofisticat. O colecție unde regăsim puritatea în timp ce fuzionează cu decorativul, îndrăznețul și intimul, cei doi designeri – Lucie și Luke Meiers – reușind să găsească acel echilibru perfect, care se simte atât de liniștitor și captivant. Colecția este disponibilă începând cu această toamnă în magazine selectate la nivel internațional și prin intermediul platformei de comerț electronic a mărcii.

Detalii aici: JIL SANDER

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.