Jaquet Droz oferă experiențe personalizate!

0
112
Jaquet Droz Dragon Automaton

Numele John Howe nu este prea cunoscut, dar cu siguranță Jaquet Droz va face din el unul de referință. Designer al trilogiilor “Stăpânul Inelelor” și “Hobbit”, John Howe colaborează acum cu una dintre cele mai renumite mărci elvețiene!

John Howe în atelierul mărcii orologere (foto Jaquet Droz)

Cu domiciliul în Neuchâtel, Howe se află în centrul atenției, odată cu lansarea pelicului “Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii”. Un moment perfect pentru Jaquet Droz de a prezenta cea mai nouă creație a sa: Dragon Automaton. O marcă care are multe în comun cu design-erul: capacitatea de creare a emoțiilor și lumilor extraordinare. Împreună, Jaquet Droz și John Howe au lucrat așa cum au făcut-o întotdeauna: cu hârtie, creion și multe iei.

Colaborarea

Tema colaborării a devenit clară încă de la început: motivul principal al ceasului este Dragonul. Personaj care traversează universul designer-ului, așa cum o face de milenii în diferite culture sau continente. Iar marca a dorit ca Dragonul să inspire viață, nouă animații transformând piesa într-un dintre cele mai complexe creații. Secvența care animă Dragonul este aleatorie, pentru a păstra intacte atât magia, cât mai ales…. misterul.

Animalul sacru își poate mișca coada, în timp ce ochiul și maxilarul se închid și deschid. Se mișcă limba, iar ghearele pot apuca o piatră care se rotește continuu. Un design găzduit de carcasa (43 mm) din aur alb sau galben, marca lexplorând și materiale alternative, precum safirul. Cadranul poate fi personalizat sau înlocuit cu un medalion la alegere. Dragonul, gravat manual în aur, poate avea solzii maim ult sau mai puți accentuați.

Experiența

În pas cu vremurile, marca orologeră finalizează în prezent o soluție phygital nou-nouță, instalată chiar in inima sediului său. Deschisă și conectată, aceasta aplicație permite clienților să-și vadă propriul Dragon Automaton în timpul producției. O experiență care deschide ușa către una dintre cele mai experimentate Métiers d’Art din segmentul orologeriei de lux. O vizită virtuală în locul de naștere al unor capodopere încă din 1738.

Detalii aici – DRAGON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.