Jaguar I-PACE, sistem multimedia intuitiv

0
98
Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE – primul autovehicul electric al constructorului britanic – oferă acum un sistem multimedia nou și intuitiv, permițând totodată și o încărcare mult mai rapidă. Cu cele două motoare proiectate de Jaguar pe fiecare punte, mașina oferă posesorului 400 CP și un cuplu de 696 Nm, o structură de aluminiu și un centru de greutate jos, un echilibru perfect între tracțiunea integrală, rafinament, lux și agilitate.

Jaguar I-PACE (încărcare exterioară)

Noul model include acum mai multe tehnologii, astfel încât condusul unui vehicul electric a devenit mai simplu și mai plăcut ca niciodată. Echipat cu sistemul multimedia Pivi Pro, mașina dispune de navigație EV îmbunătățită și poate indica dacă stațiile de încărcare din apropiere sunt disponibile, costul încărcării și cât durează încărcarea. Design-ul exterior a fost și el îmbunătățit, beneficiind acum de un finisaj al grilei față în culoare Atlas Grey, clienții având opțiunea de a alege dintr-o gamă extinsă de culori, de jante noi și de noul Pachet Bright, disponibil pentru toate modelele din gamă.

Conform lui Alan Volkaerts (Vehicle Line Director), “Atunci când am dezvoltat modelul I-PACE, ne-am dorit ca acesta să fie cel mai apreciat si dorit vehicul electric din lume și să arătăm ce se întâmplă atunci când Jaguar realizează un automobil electric. Cred că ne-am îndeplinit aceste obiective ambițioase, iar acum am îmbunătățit conceptul inițial, cu un sistem multimedia nou, încărcare la curent trifazic și o tehnologie de care beneficiază atât șoferul, cât și pasagerii. De asemenea, am îmbunătățit subtil design-ul, cu grilă de culoare Atlas Grey și cu noul Pachet opțional Bright”.

Jaguar I-PACE (interior cabină)

Noul sistem multimedia Pivi Pro este un element important al habitaclului spațios și luxos al vehiculului. Instrumentele de bord virtuale, cu ecran HD cu diagonala de 12,3 inch, ecranele tactile superior și inferior (cu diagonala de 10, respectiv 5 incih), alături de butoanele rotative multifuncționale, sunt corelate cu grafica clară, simplă și modernă, pentru a oferi utilizatorului o experiență autentică și intuitivă. Inspirat de smartphone-uri, Pivi Pro este ușor de utilizat, iar procesorul puternic și pornirea rapidă permit sistemului să fie pregătit atunci când urcați la volan.

Stephen Boulter (Vehicle Engineering Manager al Jaguar I-PACE) a declarat: „Sistemul multimedia Pivi Pro simplifică utilizarea rețelelor de încărcare publice. Pe lângă indicarea locației stațiilor de încărcare, vă poate spune dacă acestea sunt disponibile, cât costă utilizarea lor și poate estima timpul necesar încărcării. Totodată, știm că majoritatea clienților noștri încarcă modelul I-PACE la domiciliu, dar am dorit să facem încărcarea în timpul deplasării o experiență la fel de simplă – iar noul sistem multimedia Jaguar face posibil acest lucru”.

Jaguar I-PACE (exterior silver)

De asemenea, toți pasagerii beneficiază de un sistem de climatizare îmbunătățit, care asigură o încălzire sau o răcire inteligentă și eficientă independentă. Ionizarea aerului din habitaclu, proiectată pentru eliminarea substanțelor alergice, include acum și un sistem de filtrare, care captează particulele foarte fine – inclusiv particulele PM2.5 – pentru a îmbunătăți starea de sănătate și confortul pasagerilor. Un avantaj important al noului sistem de filtrare este că, în timpul încărcării, clienții pot utiliza sistemul de precondiționare al modelului I-PACE.

Evident, fiecare client poate opta pentru posibilități de personalizare: Pachetul Bright accentuează design-ul incitant al modelului I-PACE, cu o ramă cromată pentru grila radiatorului, capace oglinzi exterioare Atlas Grey, rame geamuri din crom satinat și difuzor de aer spate Atlas Grey. Totodată, pachetul opțional Black – modern – este îmbunătățit cu ajutorul siglelor spate de culoare în nuanță de negru lucios, gama de culori fiind și ea actualizată, fiind incluse acum nuanțe precum Caldera Red, Portofino Blue, Eiger Grey sau Aruba.

Detalii aici: JAGUAR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here