Jacob & Co. introduce Astronomia Solar Bitcoin!

0
122
Jacob & Co. Astronomia Solar Bitcoin

Începutul erei crypto-monedelor este marcat de Jacob & Co. – la ediția Geneva Watch Days (2022) – cu un ceas inovator. Beneficiar al unei carcase din titan DLC (negru), Astronomia Solar Bitcoin este un omagiu adus noilor modalități de plată!

Detaliu mecanism Astronomia Solar Bitcoin (foto Jacob & Co.)

Prin includerea unor caracteristici legate de Bitcoin în cadrul mecanismului rotativ, Jacob & Co. creează un ceas puternic metaforic. Introducerea unui diamant din citrin (portocaliu) și a Pământului rotative, marca orologeră adugă propria expertiză la succesul tehnologiei Bitcoin. Doar 25 de privilegiați vor putea deține această piesă specială, ceasul putând fi plătit inclusiv în crypto-monede. Astfel, marca sărbătorește era crypto-monedei.

Caracteristici

Carcasa din titan DLC a modelului Astronomia Solar Bitcoin este presărată cu detalii legate direct de universul Bitcoin. Regăsim un flying tourbillon, un Soare din citrin-portocaliu, o Lună din diamant și un Pământ în nuanțe aurii. Simboluri care spun povestea primei crypto-monede, de la abstract la realitate, de la valori anormale la pilon al lumii financiare. Conform reglementărilor, marca este obligată să ofere un preț fix în monedele locale.

Indiferent unde are loc vânzarea, plata va fi disponibilă exclusiv în crypto-moneda aleasă de fiecare cumpărător în parte. Achizția va fi gestionată de platforma Bitpay, care oferă la vânzare crypto-monede precum Dogecoin, Ethereum, Bitcoin sau Litecoin. În ce privește ecasul, acesta are o caracsă de 44 mm – produsă din titan – trecută prin procesarea cu DLC. O tehnologie acre eprmite cristalizarea carbonului pe o suprafață metalică.

Construcția

Ceasul dispune de o carcasă panoramică și cristal de safir bombat, incluzând două arcuri care acționează ca și coroane. Mecanismul este construit vertical, produs în întregime din titan și elemente din oțel (cu forma unui carusel cu trei brațe). Primul braț include un flying tourbillon, în timp ce al doilea susține cadranul orelor și minutelor. Cel de-al treilea braț include un simbol Bitcoin, poziționat vertical (structura fiind acoperită de un glob terestru).

Detalii aici – BITCOIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.