Orlebar Brown și IWC, colecție de vară

0
740
IWC Schaffhausen & Orlebar Brown

Orlebar Brown și IWC Schaffhausen au ales luna perfecta pentru a anunța noul parteneriat. Cu această ocazia, producătorul elvețian de ceasuri a prezentat publicului și cel mai nou ceas din gamă – Portugieser Yacht Club Chronograph Edition “Orlebar Brown” – alături de nouă piese din colecția vestimentară a mărcii britanice. Realizat din oțel inoxidabil și cadran albastru-marin, ceasul dispune de o carcasă elegantă și bine proporționată, completată de o curea cu fixare lateral co-branded, cronograful – rezistent la apă până la 6 Bar (60 metri) – fiind cronometrul perfect pentru navigația cu un yacht cu vele și relaxarea pe plajă.

IWC Schaffhausen & Orlebar Brown (lifestyle 01)

Despre marca Orlebar Brown se știe că a fost fondată de Adam Brown la Londra, după o invitație la o aniversare a unui prieten din Rajasthan. Aflat lângă piscină, acesta a observat lipsa de formă și eleganță a pantalonilor scurți purtați de invitați, de obicei niște bărbați bine îmbrăcați. Când s-a schimbat într-o ținută mai potrivită pentru prânz, Adam Brown și-a dat seama că își dorește ceva ce poate fi purtat atât pentru o baie în piscină, cât și pentru socializare. Optesprezece luni mai târziu, compania nou fondată vindea prima pereche de pantaloni scurți. Și, cum este cazul ceasurilor IWC, Orlebar Brown acordă o importanță deosebită celor mai mici detalii.

IWC – Portugieser Yacht Club Chronograph Edition “Orlebar Brown”

Având la bază un model adaptat de la costumele clasice, pantalonii scurți Orlebar Brown sunt confecționați din 60 de elemente, ei fiind dezvoltați pentru a prezenta o talie compusă din patru părți distincte și închidere cu ajutorul unui fermoar, în timp ce pe lateralul lor sunt dispuse puncte de reglare. Recunoscuți pentru punctele distincte de reglare, pantalonii scurți de înot sunt reîmprospătați cu noi iterații în fiecare sezon și vin cu o garanție întinsă pe cinci ani, ca o dovadă a calității și durabilității lor. Fiecare pereche de pantaloni este concepută pentru a fi adaptată stilurilor de viață dinamice ale navigatorilor, aventurierilor și exploratorilor.

IWC Portugieser Yacht Club Chronograph Edition “Orlebar Brown”

Pentru a marca noul parteneriat, Christoph Grainger-Herr (CEO-ul IWC Schaffhausen) a declarat: “IWC și Orlebar Brown sunt unite de pasiunea pentru măiestrie, inovație și calitate. Marca britanică a reinventat ținutele de agrement sportive și elegante, dovedind prin abordarea sa unică, personalizată, că bărbații pot arăta bine și în ținute casual. Compania este una dintre cele mai inovatoare din sectorul său de activitate și continua să stabilească standard ridicate atunci când vine vorba de confort, calitate și funcționalitate”. Un început de colaborare care a adus și prezentarea modelului Portugieser Yacht Club Chronograph Edition “Orlebar Brown”.

IWC Schaffhausen & Orlebar Brown (lifestyle 02)

Carcasa din oțel inoxidabil este completată de un cadran albastru și o cataramă de fixare lateral co-branded, cu accente în nuanțe de roșu și alb, care sunt adesea utilizate în gama de produse a mărcii. Cronograful nautic, cu proporții extrem de elegante ale carcasei, este purtat cu ajutorul unei curele din cauciuc albastru cu inserții textile. Datorită design-ului său robust și rezistenței la apă de până la 6 Bar, acest ceas este ideal pentru o aventură plină de acțiune pe puntea unui yacht, precum și pentru ședințe de relaxare pe plajă sau piscină. calibrul IWC 89351 – cu funcție flyback – afișează orele și minutele, un subdial la oa 12 și are o rezervă de putere de 68 ore.

Detalii aici: ORLEBAR BROWN/IWC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.