IWC Schaffhausen, ediție specială Portofino!

0
128
IWC Schaffhausen Portofino Chronograph 39 Edition “Laureus Sport for Good”

Cu ocazia premiilor Laureus World Sports, manufactura IWC Schaffhausen a prezentat publicului Portofino Chronograph Edition “Laureus Sport for Good”. Este modalitatea prin acre producătorul subliniază sprijinul pe care asociația îl întreprinde la nivel internațional!

Câștigător concurs (foto IWC Schaffhausen)

Ediția specială este limitată la 1.000 bucăți și se distinge prin cadranul albastru – tipic pentru laureus. Pe spatele cadranul este gravată lucrarea câștigătoare al concursului de desen pe care îl organizează manufactura în fiecare an. Portofino Chronograph 39 Edition “Laureus Sport for Good” este eca de-a 16-a edițiespecială lansată de ceasornicarul IWC Schffhausen. Asociația Laureus Sport for Good operează în peste 50 de țări.

Caracteristici ceas

Dezvoltat de asociația Laureus, programul este destinat transformării vieții copiilor și tinerilor la nivel global. Aceste programe promovează schimbările sociale și să pună capăt violenței și discriminării la nivel internațional. Limitată la doar 1.000 piese, ediția dispune de o carcasă din oțel inoxidabil cu diametrul de 39 mm. Cadranul este tipic pentru edițiile speciale Laureus și constrastează cu indicatorii din rodiu.

Revers carcasă ediție Portofino (foto IWC Schaffhausen)

De asemenea, ediția specială dispune de o curea din piele de vițel de bună calitate. Pe spatele carcasei este prezentă lucrarea câștigătoare al concursului de desen organziat în fiecare an de IWC Scaffhausem. Desenul înfățișează mâinile unite ale unor copii și a fost realizat de Jatin Malhan, în vârstă de 15 ani. Originar din regiunea Punjab (India), Jatin este un sportive legitiamt la echipa de fotbal Youth Football Club Rurka Kalan.

Premiile Laureus

Premiile Laureus World Sports sunt cele mai importante distincții sportive la nivel global. Distincțiile îi onorează pe cei ami cunoscuți atleți și echipe din toare ramurile sportive. Candidații sunt selectați de un juriu format din peste 1.300 reprezentanți din media sportive globală. Câștigătorii sunt votați de membrii Laureus World Sports Academy, colectiv format din 71 de persoane. Sunt personalități care își oferă susținerea cauzei.

Detalii marcă aici – IWC SCHAFFHAUSEN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.