Instrument de scris din rocă de meteorit

0
506

Instrument de scris – te-ai gândit vreodată că vei ajunge să ții în mână un meteorit? Și încă unul cu o vechime de milioane de ani… Probabil, majoritatea dintre noi nu vom ajunge niciodată în spațiu, dar putem avea posibilitatea de a ține în mâna un astfel de “material”. Ei bine, suntem în măsură să vă prezentăm un instrument de scris realizat dintr-o astfel de rocă!

Realizat de compania B.Smith & Co. – un producător de instrumente de scris – a lansat recent un instrument extrem de rar din rocă de meteorit. Ca parte a primei lor colecții, compania B.Smith & Co. va produce instrumente de scris din meteorit pentru persoanele interesate să dețină o mică bucată din univers. Roca, ajunsă pe pământ în urmă cu aproximativ șase mii de ani – denumită Campo del Cielo – a fost descoperită pentru prima dată în urmă cu circa patru sute de ani, în regiunea Gran Chaco Gualumba din Argentina, locuitorii nativi ai zonei denumindu-l Campo del Cielo (Câmpul Cerului).

Păstrat în regiune, precum și în cadrul unor muzee, bucăți din meteorit au fost achiziționate de către compania B.Smith & Co. cu scopul de a fi realizate instrumente de scris pentru pasionații edițiilor limitate. Fabricate în Germania, instrumentele de scris pot fi achiziționate în urma unei pre-comenzi, detaliile despre acesta putând fi consultate aici (www.bsmithco.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.