IL TAVOLO DELLO CHEF LA ROBERTO’S

0
26

Un nou concept de Cooking Masterclass cu Chef Marco Magri & Chef Franz Conde își face loc în capitală. Este propunerea lansată de Roberto’s București, restaurantul italian al hotelului Athénée Palace Hilton, cel care găzduiește sub conceptul „Il Tavolo dello Chef” o serie de clase de gătit susținute săptămânal de către bucătarii Marco Magri și Franz Conde. Il Tavolo dello Chef are loc în fiecare miercuri între orele 18.00 – 21.30, în bucătăria deschisă a restaurantului Roberto’s.

Săptămânal, restaurantul va deveni un adevărat centru al schimbului de experiență și al dezvoltării tehnicilor culinare, oaspeții având ocazia de a se bucura atât de ambianța plăcută și de bucătăria italiană specifică restaurantului, cât și de conversații cu cei doi bucătari, pe diverse teme privind ingredientele și tehnicile de gătit, sau secretele din spatele bucătăriei de cinci stele. Il Tavolo dello Chef este o oportunitate deosebită de a savura o cină exclusivistă gătită la minut, în timp ce Chef Marco Magri, bucatarul-șef al restaurantului Roberto’s, și Executive Chef Franz Conde le împărtășesc oaspeților din secretele adevăratei cucina italiana. Ambii șefi au lucrat cu legendarul Aimo Moroni de la vestitul restaurant cu 2*Michelin “Il Luogo de Aimo e Nadia” din Milano, și au creat conceptul și meniul pentru Roberto’s București și pentru Roberto’s Amsterdam. În cadrul claselor de gătit oaspeții vor fi întâmpinați cu aperitive, se vor familiariza cu bucătarii, cu sommelierul restaurantului și cu ceilalți participanți la masterclass, vor avea parte de degustări de vin și vor pregăti împreună cu chefii antreuri și un fel principal de mâncare (paste sau risotto), pe care le vor servi ulterior în cadrul unei cine “tutti a tavola”. Rezervați acum un loc la una dintre clasele de gătit în compania chefi-lor Hilton, îmbunătățiți-vă tehnicile de pregătire a mâncării și deveniți secialiști în arta culinară italiană. Pentru cei interesați, costul este de 250 RON/persoană, rezervarea locurilor la clasele de gătit putând să se facă până în ziua fiecărui curs (în limita disponibilității locurilor). O sesiune de gătit se desfășoară cu minimum 10 persoane și maximum 16 persoane. Pentru mai multe informații sau pentru efectuarea unei rezervări, vă invităm să sunați la +40 731 305 777 sau să trimiteți un e-mail la reservations@robertos.ro. Pentru mai multe informatii, accesati (www.robertos.ro/ro/il-tavolo-dello-chef-cooking-masterclass).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here