Iconic Drinks, călătorie gustativă și olfactivă!

0
188
Iconic Drinks, călătorie gustativă și olfactivă!

Iconic Drinks, magazin care comercializează produsele Alexandrion Group, lansează sezonul rece cu o invitație la călătorie gustativă și olfactivă. Este ocazia să reîntâlnirii cu șapte vinuri roșii – atent selecționate – din cele mai proeminente zone de producție din lume.

Byzantium Fetească Neagră, Dealul Mare, Romania

Organizată ca o platformă de comerț electronic, Iconic Drinks oferă clienților o gamă largă de produse de înaltă calitate. Zilnic, vizitatorii au ocazia să experimenteze un tur sofisticat de degustare de vinuri roșii, în confortul propriei lor case. Totodată, platforma oferă zilnic șapte recomandări de vinuri roșii din colțurile lumii și reducere de 15% la fiecare sortiment. Este un mod elegant de a vă bucura de călătoria propusă.

Europa

Începem în România (Dealul Mare), locul a două vinuri de excepție: Byzantium Fetească Neagră și Colina Piatra Albă Roșu. Byzantium este un vin roșu sec care întruchipează misterul epocii bizantine, cu o structură robustă și complexă. Fructele negre de pădure și prune dulci sunt completate de aromele provenite de la maturarea vinului în baricuri din stejar. Vinul poate fi servit cu  preparate din carne roșie, paste și brânzeturi afumate.

Colina Piatra Albă Roșu, Dealu Mare, Romania

Colina este o combinație de soiuri: Cabernet Sauvignon, Shiraz și Cabernet Franc, un vin roșu sec, baricat. Vinul aduce o explozie de arome de fructe negre bine coapte, completate de piper roșu și mentă. Notele de stejar, nuanțele fine de vanilie și ciocolată, sunt bine integrate în structura robustă a vinului. Completează perfect preparate din carne de vită, miel sau grătar. Este momentul să părăsim România, prima destinație fiind Italia.

Bottega Amarone della Valpolicella, Valpolicella, Verona, Italia

Bottega Amarone della Valpolicella este cel mai nobil vin al zonei și unul dintre cele mai importante produse italiene. Este caracterizat de un buchet intens de fructe roșii mature, dulceață de cireșe negre și zmeură, nucșoară și ciocolată. Se recomandă servirea alături de carne fiartă, tocănițe, fripturi și vânat, dar se potrivește bine și cu mezeluri și brânzeturi. Părăsim peninsula italică și poposim în regiunea Provence, Franța.

Terres de Berne Rouge, Chateau de Berne, Provence, Franta

Regăsim aici vin de excepție – Terres de Berne Rouge – care combină finețe, caracter și originalitate. Are un buchet aromatic complex, în care domină violetele, condimentele, cireșele zemoase și fructele negre. Pentru o experiență deplină, se recomandă a fi servit la temperatura de 18°C în asociere cu carne roșie, brânzeturi maturate sau deserturi. Următoarea noastră oprire este la Mendoza, cea mai cunoscuta zonă a soiului malbec.

America

Este zona de producție a vinului Trapiche Oak Casc Malbec, un sortiment care captează perfect expresivitatea acestui soi specific. Produs doar din struguri Malbec, selectionați din podgorii situate la o altitudine de 750/2200 m peste nivelul mării. Oak Cask Malbec poate fi savurat alături de preparate pe bază de carne roșie, ciuperci sau tocănițe. Traversăm munții și poposim în Chile, locul de baștină a soiului de strugure Carménère.

Trapiche Oak Casc Malbec, Mendoza, Argentina

Degustăm un Concha Y Toro Casillero Carmenere, un vin cu caracter blând și delicat. Vinul propune o combinație de arome fructate, cu accente de ciocolată amăruie, cafea și lemn de stejar rumenit. Un produs care se potriveşte foarte bine alături de fripturi de vânat şi sosuri pe bază de fructe de pădure. Traversăm oceanul și ajungem pe una din insulele care formează Noua Zeelandă, locul unde se produce Private Bin Merlot Cabernet Sauvignon.

Concha Y Toro Casillero Carmenere, Chile

Buchetul expresiv al vinului este determinat de arome de coacăze negre, cireșe suculente și note de lemn de cedru. Gustul său este pus în valoare dacă este servit alături de carne la grătar, fripturi condimentate sau mâncăruri gratinate. Nu-mi rămâne decât să vă menționez că Iconic Drinks vă invită să experimentați întreagă selecție de vinuri roșii. Produse care te plasează în cele mai frumoase zone din lume, cu tradiție în producția de vin.

Private Bin Merlot Cabernet Sauvignon de la Villa Maria, Hawkes Bay, Noua Zeelanda

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.