HYT / Misiune Moon Runner Red Magma!

0
95
HYT Moon Runner Red Magma

Ceasul Moon Runner al mărcii orologere HYT este purtătorul unei filozofii care combină ambiția științifică cu acuratețea fazelor lunare. Este o piesă care reprezintă visul unei noi înțelegeri a modului în care sunt percepute ciclurile lunare!

detaliu cadran Moon Runner Red Magma (foto HYT Watches)

“Forma unică este la fel de important precum este funcția”, spune Davide Cerrato (CEO & Creative Director HYT). Reprezentarea lunii este fără precedent, nu doar prin formă, ci și prin poziția centrală din inima sistemului de măsurare. În jurul ei sunt plasate două discuri din titan care arată zilele/lunile, un indicator rulând pe un gradient personalizat. De asemenea, regăsim un cronometru și orele retrograde afișate de sistemul fluid.

Luna roșie

Încă din Antichitate, luna roșie era purtător de mesaje: prevestire sau semn de avertizare ale fenomenelor naturale/meteorologice pentru alții. Observată cu atenție, luna roșie a fost descrisă în numeroase moduri: “luna de sânge” sau “luna de cupru”. Oferind un nou mod de a privy problema, marca orologeră a decis să-și boteze ceasul Red Magma. Numele subliniază puterea energetică a nuanței și căldura din inima planetelor.

În inima carcasei cu diametrul de 48 mm – realizată din titan și cristal de safir – se regăsește corpul lunar. Contribuind la lizibilitatea perfectă a acestui instrument de măsurare, acul minutelor este acoperit cu Lumicast alb. De asemenea, discurile care indică lunile și zilele lunii sunt realizate în nuanță de negru-mat și accente Lumicast alb. Coroana din titan continua codul general de stil cu un design realizat în nuanță de negru.

Design-ul ceasului

Nuanțele ceasului sunt continuate în cureaua bi-material, aceasta fiind produsă din cauciuc negru și piele Alcantara roșie. Cureaua este decorată cu cusături roșii în relief și finisată cu o închizătoare din titan negru în tonu lucios. Ceasul este rezistent la apă până la 50 metri și beneficiează de Calibrul 601-MO (41 rubine) la frecvența 4Hz. Rezerva de putere este de 72 ore, ceasul fiind produs în numai 27 de unități (disponibile global).

Detalii marcă aici – RUNNER

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.