Hublot, ediție aniversară Ferrari 1000 GP

0
94
Hublot Big Bang Ferrari 1000 GP (din aur alb și ceramică carbon)

Hublot sărbătorește pe 13 septembrie 1000 Grand Prix-uri ale constructorului Ferrari, evenimentul fiind marcat de lansarea ediției Hublot Big Bang Ferrari 1000 GP, un model disponibil în două versiuni, fiecare dintre acestea fiind realizată în douăzeci de piese. În anul în care Campionatul Mondial de Formula 1 sărbătorește cel șaptezeci de ani de existemță, Scuderia Ferrari va participa la cel de-al 1000 Mare Premium din istorie, sărbătoarea urmând să aibă loc pe circuitul de la Mugello (Italia).

Hublot Big Bang Ferrari 1000 GP (ceramică carbon)

O aniversare memorabilă, dacă ținem cont că Scuderia Ferrari este singura echipă care a participat la toate cursele de Formula 1 din 1950 și până în prezent. În ce privește colaborarea dintre Hublot și Ferrari, aceasta a fost inițiată în cursul anului 2011, parteneriatul dintre cele două mărci oferind pasionaților o serie de modele care întruchipează căutarea constantă a performanței, inovației și excelenței, valori care unesc destinul celor două mărci. O adevărată artă de fuziune putem spune, odată cu lansarea Big Bang Ferrari 1000 GP, un ceas care omagiează istoria glorioasă a Scuderiei Ferrari și rolul său în dezvoltarea tehnologiei auto. Pentru această aniversare, Hublot propune două ediții limitate: 20 – 20, marcând astfel anul de referință în care echipa de Formula 1 Ferrari este pregătită să participe la cea de-a 1000 cursă.

Prima dintre cele două ediții limitate onorează legenda căluțului cabrat și reprezintă moștenirea mărcii. Realizat din aur alb polișat, ceasul se prezintă cu o carcasă de 45 mm – care poartă logo-ul “Limited Edition x/20” pe spate – și este livrat cu două curele care pot fi schimbate cu ajutorul sistemului One Click, patentat de Hublot. Prima curea este creată cu ajutorul pielii Pecari – un material identic cu mănușile de piele purtate cu ani în urmă de șoferi – care dispune de cusături able și o cusătură specială din cauciuc negru pentru o rezistență mai mare și confort sporit. În schimb, a doua curea este confecționată din piele Schedoni neagră și dispune de cusături negre, cu aceeași bază de cauciuc. O ediție care reprezintă atât prezentul, cât și viitorul Scuderiei Ferrari. În ce privește carcasa, aceasta este produsă din ceramică carbon, un material incredibil de dur și cu durabilitate mare în timp, motivul alegerii lui fiind discurile de frână din ceramic utilizate pe mașinile Ferrari (o tehnologie dezvoltată de Hublot în colaborare cu Ferrari). Cea de-a doua versiune a ceasului este prevăzută cu o curea țesută din SuperFabric®, precum și o a doua curea confecționată din piele Schedoni cu cusături negre și bază din cauciuc negru.

Hublot Big Bang Ferrari 1000 GP (aur alb polișat)

Ambele versiuni sunt echipate cu un mecanism Hublot Unico Manufacture, ce integrează un cronograf flyback, rezerva de putere fiind de 72 ore. Mecanismul poate fi observant prin geamul de cristal de pe spatele carcasei, pe suprafața lui regăsindu-se gravat logo-ul “1000 GP”. Fiecare cea este livrat într-o cutie dotată cu rotor, un dispozitiv mecanic care întoarce mecanismul ceasului în timp ce acesta se rotește. De asemenea, ceasul este însoțit de o pereche de mănuși de condus, cu semnăturile celor doi piloți ai echipei Ferrari: Charles Leclerc și Sebastian Vettel. Pasionații de ceasuri care vor dori achiziționarea ambelor modele vor primi o cutie specială, cu rotor dublu, care include două pungi de călătorie – câte una pentru fiecare ceas – precum și o pereche de mănuși de condus, semnată de piloții Scuderiei Ferrari.

Detalii aici: HUBLOT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here