Hublot, colaborare cu eticheta Berluti!

0
22
_Hublot Big Bang Berluti (foto editorial: Hublot)

Hublot a anunțat astăzi o nouă ediție limitată, realizată în parteneriat cu eticheta de modă masculină Berluti. Anunțat în 2016, parteneriatul celor două mărci are ca rezultat o ediție limitată bazată pe ceasul Big Bang Unico.

(Hublot) Big Bang Unico Berluti Aluminio

Împreună, cele două companii au contopit în această ediție moda și ceasornicăria, pielea și titanul, forma și substanța. Noul Big Bang Unico Berluti Aluminio valorifică acest know-how comun și oferă o piesă elegantă, monocromă și atemporală. Un ceas din colecția Big Bang realizat pentru colecționari sau pasionații de accesorii. O ediție limitată la doar 100 de exemplare, la fel ca oricare altă colaborare dintre cele două companii.

Detalii ediție

Emblematica piele Venezia se află în centrul cadrului polișat din titan, prcum și pe cadranul cu mențiunea “Swiss Made”. Pielea este poziționată între două bucâți de safir, a cărei tăietură dezvăluie mecanismul Unico, un exemplu al maăeiestriei tehnice. Colaborând cu Berluti, marca orologeră a dezvoltat o tehnică specială pentru încapsularea pielii naturale și cristalizarea în timp. Frumusețea fiind redată într-o manieră autentică.

În ce privește cureaua, aceasta simbolizează fuziunea perfecta a celor două lumi și este disponibilă în două versiuni. Prima este realizată din piele Venezia Aluminio; A doua, din piele Venezia Aluminio cu motivul Scritto (exclusiv pentru Japonia). Aluminio fiind una dintre semnăturile etichetei de modă Berluti. Totodată, această semnătură specifică mărcii transcrie perfect lumina pe diferitele tonuri ale pielii Venezia.

Detalii model

Marca orologeră și-a asumat responsabilitatea pentru noul design și construcția acestui ceas special. Cu ajutorul unei rășini, prima ramă – groasă de 1 mm – este lipită pe cea de-a doua ramă din titan. Ulterior, cele două rame sunt prinse în șuruburi, permițând ramei să-și păstreze patina în timp (la fel și cureaua). Pentru armonizarea pielii Venezia cu ansamblul mecanic, Hublot a ales titanul din vasta paletă de materiale de care dispune.

(Hublot) Detaliu Big Bang Berluti Aluminio

Carcasa 41 mm și clema de prindere sunt produse din titan, în timp ce greutatea oscilantă este din tungsten. De asemenea, rășina este prezentă în zona central, indicatorii fiind produși din rodiu. Mecanismul Unico – cronograf Flyback – oferă o rezervă de putere de trei zile și poate fi observat prin geamul de safir. Ceasul Hublot este o piesă rară, colecționabilă, livrată într-o geantă de călătorie produsă de eticheta de modă Berluti.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.