Hublot sprijină conservarea mediului!

0
456
Hublot Bing Bang SORAI

Hublot și-a reînnoit angajamentul față de conservarea mediului natural al rinocerilor, sprijinind o inițiativă de protejare a biodiversității. Cu acțiuni dedicate și consecvente pentru protejarea rinocerilor, braconajul a început să scadă încet, dar constant până în 2020. De-a lungul timpului, rinocerii din Parcul Kruger au dispărut dramatic, doar 500 de exemplare reușind să supraviețuiască.

Kevin Pietersen (fondator SORAi & Petronel Nieuwoudt (fondator Care For Wild)

O cauză o reprezintă și închiderea granițelor – în contextul Covid-19 – afluxul de turiști menținând la distanță braconierii. Această întrerupere a sursei de venit sublniază măsura în care protecția faunei se bazează pe donatorii internaționali. Hublot își folosește acoperirea globală pentru a-l sprijini pe Kevin Pietersen și SORAI prin lansarea Bing Bang Unico SORAI. O sută de donatori au fost invitați să sprijine această cauză nobilă pentru planeta noastră.

Hublot sprijină cauzele nobile

Potrivit Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii (IUCN), “partenerii naționali și internaționali trebuie să colaboreze”. “Este de datoria noastră să amplificăm vocile care lucrează pentru protecția diferitelor specii. Hublot este încântat să-l susțină pe Kevin Pietersen și SORAI în această mișcare importantă”, spune Ricardo Guadalupe (CEO-ul Hublot).  “În fiecare zi se poartă o luptă pentru salvarea specie de rinoceri de specialiști dedicați”.

SORAI, eforturi pentru conservare

“Prin urmare, depunem eforturi considerabile pentru a proteja o specie aflată în pragul extinției. Specialiștii noștri salvează, realibilitează și eliberează rinocerii înapoi în sălbăticie. Nu vrem să pierdem un astfel de animal, el trebuind să bucure pe noi și generațiile viitoare. Sunt fericit că Hublot oferă sprijin, contribuind la creșterea gradului de conțtientizare a acestei situații”, spune Kevin Pietersen (Fondator SORAI).

Ceasul este echipat cu un mecanism UNICO și este inspirat de culorile naturale ale savanei africane. Un amestec armonios de două nuanțe de verde, de la caracsa din ceramică și până la cureaua din cauciuc. Această ediție specială, gravata pe geamul de safir din spate, va fi disponibilă ca ediție limitată de 100 piese. Un ceas pus în slujba unei cause nobile, sumele rezultate din vânzare fiind donate organizașiei SORAI (foto: Hublot).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.