Hublot Classic Fusion by Takashi Murakami!

0
114
Hublot Classic Fusion Takashi Murakami (All Black)

Hublot Classic Fusion Takashi Murakami este acel ceas care a devenit opera de artă. Rezultat al colaborării cu un artist japonez contemporan, ceasul produs de Hublot a reușit să depășească limitele creației, dezvoltând o nouă dinamică cu ajutorul emblemei artistice a lui Murakami, floarea zâmbitoare. Putem spune, pe bună dreptate, că Hublot iubește arta. Iar aici putem săa semuim cu lucrurile simple ale vieții; înainte să vorbim, cântăm; înainte să învățăm să scriem, desenăm; înainte să ne putem ridica, dansăm.

Hublot – Takashi Murakami (Foto: Hublot)

Arta se află la baza tuturor dorințelor umane, un adevăr care a fost îmbrățișat de Manufactura Hublor prin motto-ul său: “The Art of Fusion”. Cum producția ceasurilor se bazează în mod regulat pe spiritele creative, echipei de ambasadori ai mărcii i se alătură acum unul dintre cei mai renumiți artiști contemporani: Takashi Murakami. Cu un stil vizual modern, artistul oferă o reflecție subtilă între arta tradițională japoneză și cultura pop de astăzi. El reușete să combine cu măiestrie instrumentele multimedia de vârf cu tehnicile tradiționale japoneze, precum frunzele de aur.

O vizită inițială la Hublot a avut loc în luna februarie 2020, permițându-i lui Takashi Murakami să se familiarizeze cu munca depusă de ceasornicarii Manufacturii și design-ul ceasului. O călătorie care avea să declanșeze procesul creativ al inovatorului Classic Fusion Takashi Murakami. Cum floarea zâmbitoare este un simbol al artistului, un ingenios sistem de rulmenți a fost dezvoltat de ceasornicarii Hublot, petalele florii putând să se întoarcă. Centrul florii zâmbitoare este prezent pe sticla de safir, creând un efect trimdimensional care se potrivește cu zâmbetul larg și proeminent pe care aceasta îl afișează.

Hublot Classic Fusion Takashi Murakami (Foto: Hublot)

Cum ceasul face parte din familia All Black, acesta preia numeroase elemnte de la acesta. Introdus pe piață în 2006, stilul All Black se dovedește a fi perfect pentru semnătura artistică a lui Murakami. Pentru un efect mai pronunțat, petalele și fața (realizate din 456, respectiv 107 brialiante) sunt poziționate alături de diamante negre. Totodată, carcasa ceasului include un Calibru Unico, mecanismul oferind posesorului o rezervă de putere de 72 ore. Fiind prima colaborare între Hublot și un artist japonez, Classic Fusion Murakami All Black va deveni rapid un obiect de colecție, ceasul fiind limitat de 200 unități. Detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here