Home WATCHES Hublot aniversează 40 ani de Classic Fusion

Hublot aniversează 40 ani de Classic Fusion

0
Hublot Classic Fusion (Anniversary Edition)

Hublot aniversează în această perioadă împlinirea a patruzeci de ani a colecției Classic Fusion. Însăși crearea acestei colecții în 1980 a fost un eveniment memorabil, ceasul din aur – asociat cu o curea de cauciuc – oferind o viziune proprie asupra ceea ce numim Haute Horlogerie. Pentru a marca aniversarea, manufactura elvețiană a reinventat clasicul ceas din 1980, un exemplu iconic al abordării sale creative. Situat între trecut și viitor, tradiție orologeră și inovație tehnică, ediția din 2020 este disponibilă într-o versiune mecanică.

Hublot Classic Fusion (Titan)

Un ceas iconic – realizat în trei modele diferite – produs într-o varietate de materiale și finisaje, tehnologii moderne și clasice, o ediție care sărbătorește patruzeci de ani de existență. Conform domnului Ricardo Guadelupe (CEO-ul mărcii Hublot), “Modelele Classic Fusion întruchipează patruzeci de ani de progrese tehnologice și distanțare de convențiile stabilite cu ani în urmă. Nu ne mulțumim cu o simplă reeditare a originalului din 1980, ceasul fiind reinterpretat pentru a reflecta filozofia Hublot de astăzi. Un model cu mecanism mecanic – disponibil într-o carcasă de 45 mm – realizat pentru bărbați. O versiune contemporană care sărbătorește abordarea inovatoare a manufacturii Hublot din ultimii patruzeci de ani”.

Noile modele Classic Fusion surprind eleganța și rafinamentul atemporal al “1980 Classic Original”, precum și patru decenii de explorare și inovație continuă. Cadranul negru este lăcuit și polișat, logo-ul Hublot și litera H fiind prezente pe ambele fețe. Carcasa de 45 mm – realizată din aur galben, titan și ceramică – include faimoasele șuruburi de pe ramă, cristal de safir pe verso și curea de cauciuc atemporală, ușor de reglat – cu ajutorul a trei cleme de prindere – pentru un plus de confort. Aceste detalii de semnătură adaugă o notă contemporană modelului Hublot, conferind celor trei modele un caracter elegant și atemporal.

Hublot Classic Fusion (Aur Galben)

Combinând designul original cu confortul, “1980 Classic Original” a captivat rapid publicul aflat în căutarea unui produs orologer unic. La vremea când a fost creat, fondatorul mărcii Hublot – Carlo Crocco – avea în vedere un model practic, robust și ușor de purtat la diferite ocazii. La acea vreme, Hublot era primul brand de ceasuri care combina cu îndrăzneală prețiosul aur și cauciucul modern. O uniune destul de fericită am putea spune, asocierea celor două materiale fiind de neconceput pentru acea vreme. Practic, apariția acestui model de ceas a însemnat originea colecției “Art of Fusion”, o abordare exploratorie a materialelor susținute de cercetarea tehnologică și curajul de a inova într-un domeniu destul de conservator.

Detalii aici: HUBLOT

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version