Cazare în vila din pelicula House of Gucci!

0
32
Villa Barbiano - House of Gucci (foto Bruno Erhs)

La ora când scriu acest articol, foarte probabil că mulți dintre dumneavostră au văzut deja pelicula House of Gucci. Posibil să vă și transpus în rolurile Patriziei Reggiani și Maurizio Gucci, interpretate magistral de Lady Gaga și Adam Driver.

Lacul Como – House of Gucci (foto Bruno Erhs)

Ei bine, aveți ocazia să dormiți într-una din casele prezente în film, cazarea putând fi realizată prin rețeaua Airbnb. Disponibilă pentru o singură noapte, prețul cazării este de 1.125 dolari și este valabil doar pentru o singură persoană. Reședința este situate pe malul Lacului Como și s epare că a aparținut chiar lui Aldo Gucci. Fost președinte al casei de modă omonime între 1953/1986, Aldo a fost fiul fondatorului Guccio Gucci.

Istorie

O fotografie cu fațada casei a fost prezentă în trailer-ul care însoțit lansarea mult-așteptatei pelicule. În afara dramei lui Ridley Scott, reședința mai este cunoscută și sub numele de Villa Balbiano. Conform platformei Airbnb, această vilă este una dintre cele mai mari reședințe private de pe malul Lacului Como. A fost construită inițial pentru Tolomeo Gallio, un cardinal italian care a trait la finalul secolului al XVI-lea.

Dormitor Villa Barbiano – House of Gucci (foto Bruno Erhs)

Un alt cardinal – Angelo Maria Durini – a preluat proprietatea un secol mai târziu și a folosit-o pentru fastuoase banchete. Peste secole, în epoca modernă, vila este încă unul din acele locuri unde poți trăi sau organiza petreceri extravagante. Reședința beneficiează de numeroase fresce, unele realizate de frații Recchi sau Agostino Silva în secolul XVII. Totodată, vila dispune de mobilier de colecție și numeroase obiecte de artă.

Reședința

Vila dispune de șase apartamente, decorul fiind proiectat de veneratul designer francez Jacques Garcia. În exterior există o piscină, un debarcader privat și un spațiu pentru gararea bărcilor de agreement. Conform Airbnb, cazarea este oferită până în 30 martie 2022 – oaspete + invitat – la dispoziție regăsindu-se dormitorul principal. Rezervările se pot realiza până în 6 decembrie 2021, așa că…. mai aveți timp la dispoziție!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.