HOTEL KEMPINSKI INAUGURAT ÎN OMAN

0
26

Situat în Oman, resortul cu 310 camere este amplasat pe malul mării, oferind un echilibru plăcut între vechiul Oman și capitala modernă a statului – Muscat. O contrapondere la marile metropole din Dubai și Arabia Saudită, Muscat atrage anual un număr din ce în ce mai mare de turiști dornici să “guste” din vechile tradiții ale Peninsulei Arabe. Amplasat între Golful Oman și Munții Al Hajar, orașul se mândrește cu păstrarea nealterată a patrimoniului său, ce datează de peste două mii de ani – protejând cu atenție moscheile și clădirile vechi de secole – asigurându-se că noua dezvoltare nu intervine peste rămășițele unei istorii milenare.

În timp ce tradiția se păstrează încă vie și înfloritoare în zona centrală, noul Mușcat prinde contur la depărtare de coastă, oaze precum comunitatea Al Mouj având în centrul său noul Kempinski Hotel Muscat. Inaugurat la începutul acestei luni de-a lungul Golfului Oman, noul resort poartă liniile de design Woods Bagor și reprezintă un echilibru între facilitățile moderne, stilul de arhitectură european și accentele autentice din Oman. Fațada hotelului îți va aduce aminte de vechiul oraș Muscat – casă a altui hotel de referință în zonă, imaginat de domnul Jean-Michelle Gathy (Chedi Mușcat) – cu labirintul clădirilor pierdute printre străduțele înguste și piața istorică Muttrach Corniche, cu ale sale coloane înconvoiate. În interior, cele 310 camere și apartamente sunt un amestec de accente tradiționale, inspirate din clădiri de pe întregul teritoriul Sultanatului – precum palatul ceremonial Al Alam – și elegantul design modern (accentuat de ferestrele de mari dimensiuni) și spectaculoasele priveliști spre ocean.

Atunci când nu explorați Fortul Al Jalali (construit în secolul al XVI-lea) sau ascultați un concert la Royal Opera House, aveți posibilitatea de a vă relaxa de-a lungul celor aprocimativ șapte kilometri de plajă sau în cadrul celor zece restaurante care oferă o variată gamă de meniuri – de la delicatese din nordul Indiei și până la cele originare din Thailanda – alături regăsind și facilități ce includ un Spa bine dotat. De asemenea, oaspeții au acces la portul de agrement Al Mouj și la terenul de golf conceput de domnul Greg Norman. Mai multe detalii aici (www.kempinski.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here