Spa-ul săptămânii: Rosewood Hôtel de Crillon

0
968
Hôtel de Crillon (Imagine generală)

Hôtel de Crillon, o reședință aflată în portofoliul Rosewood, este o încântătoare destinație din inima Parisului. Hotelul, ridicat în cursul anului 1758, a fost păstrat și restaurat cu măiestrie de-a lungul timpului, astfel încât călătorul modern să poată experimenta o parte din istoria Franței. Cu un exterior neoclasic, acest hotel a fost proiectat de arhitectul Ange-Jaques Gabriel și a traversat perioada a doi regi francezi, revoluția franceză și numeroase alte evenimente care au marcat capitala Franței în ultimele două secole și jumătate.

Hôtel de Crillon (Recepția Spa)

Locul ideal pentru a vă odihni după o lungă plimbare pe străzile Parisului, hotelul oferă oaspeților săi camere elegante și meniuri de clasă internațională, alături de un minunat Spa – adăpostit de secularul său acoperiș din sticlă. Cum hotelurile Rosewood excelează în servicii wellness, Spa-ul aflat în interiorul Hôtel de Crillon nu face excepție. De altfel, centrul Spa a fost renovat în vara anului trecut, astăzi regăsind aici o saună complet nouă, perete de sare, baie de aburi hammam și dușuri. Tot aici beneficiați de o piscină – cu multă lumină naturală – salon David Lucas, trei săli de masaj, două zone dedicate serviciilor de înfrumusețare și tratamente faciale personalizate.

Hôtel de Crillon (Sense Spa)

Inspirat de lunga istorie a înfrumusețării din capitala Franței, centrul Spa oferă tratamente eclusiviste și produse Sisley. De asemenea, Spa-ul utilizează în serviciile de înfrumusețare produse EviDenS de Beauté și Maison Caulières, perfecte pentru tratarea pielii și a tenului. Cum majoritatea suntem astăzi în izolare, Marlène Belvalette (Spa Director în cadrul Hôtel de Crillon) a creat pentru dumneavostră un tratament natural, cu ingrediente din cămara proprie. Denumită Glow Face, masca are nevoie de următoarele ingrediente: 2 lingurițe de miere, 2 lingurițe de ulei de cocos, 2 picături de ulei esențial de lămâie și 2 picături de ulei esențial de morcov.

Hôtel de Crillon (Camera Piscinei)

Ingredientele se amestecă timp de trei minute și, ulterior, se aplică pe față, evitând contactul cu ochii. Odată aplicată, puneți felii de castraveți pe ochi și mențineți masca feței timp de 15 minute (la final urmând să clătiți cu apă rece). În cadrul măștii, lămâia are rol de purificator, morcovul oferă un efect strălucitor, uleiul de cocos întinerește și vindecă tenul, în timp ce mierea este vindecătoare și hidratantă. Totodată, Marlène Belvalette recomandă să vă spălați dimineața cu apă florală și să hidratați tenul cu o cremă de zi cu infuzie de SPF. De asemenea, puteți menține corpul hidratat cu ajutorul unui mix de ulei de măsline sau ulei de migdale dulci, amestecate cu zahăr pudră.

Rosewood Hotels

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.