Home STYLE Hermès a prezentat colecția SS2021

Hermès a prezentat colecția SS2021

0
Hermès (imagine ambianță) SS21

Hermès a dat startul primei săptămâni de modă digital pe continental European, casa franceză prezentând duminică (5 iulie, n.red.) – prin intermediul unui videoclip – colecția masculine aferentă sezonului primăvară/vară 2021. De fapt, clipul a fost mai mult o ședință foto pentru look-book-ul mărcii, aceasta fiind susținută de o coloană sonoră plină de suflet. Intitulat “Hors Champs” – sau Behind the Scenes (în limba engleză) – evenimentul a fost regizat de Cyril teste și a adus în prim-plan colecția masculine imaginată de designer-ul casei Hermès, Veronique Nichanian.

Hermès (ambianță. SS21)

“J’aimerais bien faire un travel autour du miroir”, a sunat instructajul realizat de regizorul clipului în timp ce cameramanul se învârtea în jurul a patru modele și a unei oglinzi de mari dimensiuni. Astfel, a reușit să surprindă tot ce este mai bun din piesele Imaginate de V. Nichanian – o eleganță subestimată din materiale care conduc către obținerea “clasei”. Ținutele sunt realizate în nuanțe mediteraneene, nisip sau migdale. Micro-gulerul se adaptează perfect costumelor cu trei nassturi, în timp ce cămășile din bumbac sunt asortate cu pulovere din tricot. Toate piesele vestimentare – de la pantaloni cu buzunar și până la tricouri cu fermoar – aduc în prim-plan lejeritatea, evenimentul de prezentare culminând cu o superbă cămașă cu imprimeu abstract din mătase.

“Este o colecție redusă pentru că nu am avut acces la mijloacele de producție”, a explicat Veronique Nichanian după prezentare a 18 ținute ți cele opt minute ale clipului. Evenimentul de modă a debutat după anunțul referitor la organizarea primelor prezentări online – la Paris și Milano – în condițiile în care pandemia de coronavirus a forțat industria modei să anuleze spectacolele live și să le înlocuiască cu clipuri, cele mai multe fiind înregistrate în prealabil – cum este cazul Hermès. Sezonul francez de Haute Couture a început pe 6 iulie și, timp de trei zile, se vor derula 33 de spectacole și evenimente online, prima marcă prezentă fiind Schiaparelli. Ca o curiozitate, Hermès “a furat” startul oficial al prezentărilor masculine, evenimentul urmând să înceapă pe 9 iulie, la Paris.

Hermès (ambianță SS21)

Astfel, în clipul prezentat de casa franceză se observă mai multe modele care coboară cu liftul direct în sala de spectacol, situată într-un venerabil studio de design din centrul Parisului. “Mi-ar plăcea să evidențiem detaliile puloverelor”, insistă Veronique Nichanian. Un aspect important al evenimentului a fost reprezentat de camera concentrată pe cel mai nou ceas al mărcii, Slim d’Hermès. “Aceasta este rodul întâlnirii a două sensibilități. Un răspuns la întrebarea: cum credeți, reacționați și creați în acest nou context? Mai mult decât ceea ce am dorit să punem laolată în cadrul acestui eveniment a fost Întâlnirea, o idee născută în jurul muncii și necesității”, a menționat și Cyril Teste. Voi reveni cu prezentă ale colecțiilor, pe măsură cee le vor fi disponibile marelui public!

Detalii aici HERMÈS

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version