Hermès debutează cu Arceau Casaque

0
334

Hermès Arceau are o poveste ce datează din anul 1978, atunci când domnul Henri d’Origny (Directorul Artistic al casei franceze), a montat o carcasă rotundă cu mânere metalice asimetrice într-o formă inspirată de etriere, stilul creat în acea perioadă fiind unul destul de popular chiar și astăzi. Noul Arceau Casaque oferă acestui stil o alură contemporană, culorile utilizate regăsindu-se în categoria celor primare, în timp ce designul este unul cât mai simplist cu putință.

Hermès Arceau

Cadranul este realizat prin utilizarea tehnicii de lăcuire și transfer champlevé. În același timp, adanciturile regăsite în corpul ceasului sunt create la baza cadranului, ulterior acestea fiind umplute cu lac. Totodată, Hermès nuanță de culoare este transpusă la finalul procesului de construcție, tonurile luminoase fiind completate de siluetele unor căluți întâlniți în diversele jocuri copilărești din Franța.

De asemenea, carcasele au un diametru de 36 mm și sunt fabricate din oțel, rezervă de putere fiind alimentată de un mecanism cu quartz. Nuanțele de culoare în care este disponibil ceasul sunt roșu, verde, galben sau albastru, cureaua din piele de vițel urmând să fie asortată (în funcție de preferințe) fiecărui ceas în parte. Un ceas simplu și versatil, Hermès încercând să păstreze acest model cât mai popular cu putință. Mai multe detalii aici (www.hermes.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.