HENRY POOLE, EDIŢIE LIMITATĂ CU ADIDAS

0
376

În zilele noastre nimic nu este imposibil. Plecând de la apariţia lui Bob Dylan într-o reclamă Victoria’s Secret în anul 2004, ajungem astăzi pe celebra Savile Row – la Henry Poole – locul unde compania britanică şi-a unit forţele cu gigantul Adidas, rezultatul fiind o ediţie limitată de pantofi sport.

În timp, Henry Poole a deţinut peste patruzeci de mandate regale, personalităţi precum Charles Dickens, Robert Mitchum sau Ţarul Alexandru a II-lea s-au numărat printre cei care i-au trecut pragul încă de la inaugurarea din 1806, printre numele celebre ce au fost trecute în registrele companiei numărându-se şi Sir Winston Churchill şi Regele Edward al VII-lea. Revenind la zilele noastre, trebuie să spunem că acest nou concept s-a născut în urma vizitelor regulate ale domnului Patrick Reinhardt (Product Manager în cadrul Adidas Group) la sediul Henry Poole. Stofa aleasă pentru NMD R2 day Shoe a fost aleasă de la un costum de ocazie, fiind inspirată de o fotografie faimoasă a lui Winston Churchill (realizată în timp ce acesta vizită apărarea de coasta din Yorkshire în timpul WWII). Domnul Reinhardt a solicitat o mostră din această stofă, ea fiind dusă la sediul Adidas din Herzogenaurach, locul unde o echipă a fost însărcinată cu proiectarea acestui pantof sport. “Rezultatul final”, menţionează domnul Reinhardt, “a fost exact ceea ce Henry Poole şi Adidas au dorit încă de la începutul acestei colaborări”.

Ţinând cont de rezultatul colaborării, cele două companii au decis să realizeze şi un doilea pantof. Având la bază un material de seară pentru costume (inspirat dintr-un tuxedo realizat de Henry Poole pentru Regele Edward al VII-lea), NMD XRi Evening Shoe beneficiează de o talpă albă, ce reprezintă o cămaşă asortată la un ţinută de seară. “Acest pantof a fost proiectat pentru a fi purtat ca parte a unui ansamblu a unei ţinute black-tie”, menţionează domnul Simon Cundey (Director General al Henry Poole). Ambele modele dispun de o căptuşeală interioară ce este bazată pe modelul Cundey Weave, detaliile fiind date de broderia de culoare neagră Henry Poole şi şireturile originale Adidas. În final, trebuie să menţionăm că această ediţie limitată urmează a fi produsă în doar 1200 de perechi (în diferite mărimi), data de lansare fiind programată pentru 4 august 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.