Hendrick’s Lunar, povestea unui gin cosmic!

0
551
Hendrick’s Lunar Gin by Iconic Estate

Hendrick’s Lunar Gin este una dintre acele băuturi făcute să te încânte, perfecta pentru serile pline de mister și contemplare. Realizat în ediție limitată, acest nectar cosmic tocmai a sosit în România, Conceput sub lumina lunii, noul Hendrick’s Lunar Gin te invită la contemplare, curiozitate și discuții care se întind până târziu în noapte. Produs de William Grant & Sons Holding Ltd. – una dintre cele mai prestigioase distilerii din Scoția – Hendrick’s Gin face parte dintr-o portofoliu select de băuturi premium!

Hendrick’s Lunar (cosmic gin)

“Aroma este un lucru care îți trezește amintiri. Miroși ceva și te gândești la un moment anume din viața ta, unul care ți-a stârnit emoții, te gândești la niște oameni pe care i-ai cunoscut și cu care ai petrecut clipe minunate. Și cu asta am început atunci când ne-am decis să lansăm ediția limitaă de gin, Hendrick’s Lunar Gin”, menționează Lesley Gracie (Master Distiller-ul Hendrick’s Gin). Așadar, inspirată de o seară calmă – petrecută sub lumina lunii – Leslie a combinat tonurile de citrice din zona mediteraneeană și aroma verde a plantelor de la tropice cu câteva accente spicy, pentru o băutură care te poate cuceri pe loc.

Mai multe știri premium AICI

”În puterea și căldura nopții, plantele au o aromă mai puternică, florile își dezvăluie o altfel de personalitate. Fiecare dintre ele miros diferit, în funcție de momentul din zi”, compleetază Lesley Gracie, fost chimist, care a pus pe picioare o adevărată seră în Girvan (Scoția), cu o temperatură și o climă similară celei din pădurile tropicale din Venezuela, cu flori și plante rare, dar și o seră în care cresc plante din zona mediteraneeană. Hendrick’s Lunar Gin preferă misterul nopților în care totul este posibil, permițându-i să te cucerească prin combinația intrigantă de parfumuri abundent florale și gustul delicat și catifelat de citrice proaspete.

Se poate spune că este acea băutură incontestabil de delectabilă – chiar frapant de intrigantă – o combinație interesantă de răcoritor, cald și floral, ginul fiind conceput pentru a fi împărtășit și savurat într-un moment cu totul special: seara, atunci când soarele apune și luna îmbracă cerul. De menționat, ca oricare alt gin al casei, Hendrick’s Gin este o băutură premium – distilată în Scoția – în serii a câte 550 de litri fiecare, infuzate cu petale de trandafiri și castravete, alături de un mix de unsprezece plante. Pentru cei interesați, Hendrick’s Lunar Gin este disponibil în România, începând cu această lună. Detalii Alexandrion Group AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.