Helm Motorcars reimaginează Jaguar E-Type!

0
80
Helm Motorcars - Jaguar E-Type

Helm Motorcars există pentru a depășii limitele personalizării auto, compania având pe certificatul de naștere dragostea pentru una dintre cele mai recunoscute siluete din lume: Jaguar E-Type. Reunind standardele de producție înalte și tehnologia modern, precum și interioare personalizate de către expertul în piele Bill Amberg, Helm sărbătorește arta design-ului iconic cu ajutorul Seriei 1, oferind totodată viitorului posesor o experiență extraordinară a luxului contemporan.

Helm Motorcars (detaliu general)

O experiență care va fi tradusă în doar douăzeci de exemplare, fiecare realizată după specificațiile proprietarilor, pasionații putând intra în posesia unor opere unice de artă. Conceput inițial de fostul inginer aeronautic Malcolm Sayer – lansarea având loc la 15 martie 1961 – Enzo Ferrari a descris acest vehicul drept “cea mai frumoasă mașină realizată vreodată”. După șaizeci de ani, liniile Jaguar E-type rămân o minune a ingineriei auto moderne.

Mai multe știri auto AICI

Astăzi, după mai bine de un deceniu de restaurări auto, fondatorul Helm Motors – Chedeen Battick – a abordat acest proiect sub obsesiva atenție la detalii și un respect profund pentru valoarea meșteșugului britanic. Din carcasa monococă – armată cu oțel – ușile din aluminiu (lucrate manual) și sistemul de evacuare din oțel inoxidabil – cu peste 3800 ore d emuncă – sunt elemente care intră în crearea acestui model de vehicul.

Helm Motorcars (genți personalizate)

Sub capotă regăsim un motor aspirat de 3,8 litri, care oferă posesorului 300 CP. printre elementele modern, regăsim servodirecția electronica, o cutie de viteze personalizate cu cinci trepte, frâne față din aliaj, suspensie reglabilă, parbriz încălzit și sistem de închidere soft-close, toate fiind integrate subtil pentru a nu interfera cu puritatea și eleganța design-ului original. Interiorul dispune de piele de cărpioară (produs cu ajutorul lui Bill Amberg) și piele semi-anilină.

Mai multe detalii premium AICI

Atenția la detalii se observă imediat ce urci la bordul acestui autovehicul, calitatea pielii, împreună cu detaliile rafinate de la bordul mașinii, sunt asemănătoare cu proba unui costum realizat bespoke. panourile interne sunt realizate din aluminiu și au fost montate de artizanii specializați de la Bill Amberg, în timp ce detaliile cusăturilor manuale sunt folosite pe comutatoarele, volan și schimbătorul de viteze.

Helm Motorcars (detaliu spate)

Tapițeria din piele este completată de un set de genți personalizate, realizate în atelierul lui Bill Amberg. În fine, primul model al acestei seriii a fost prezentat publicului pe 24 martie, vehiculul urmând să fie disponibil pentru vizionări private și comenzi în perioada următoare. Detalii Helm Motorcars AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here