HARMONY, EXPERIENȚA BANG & OLUFSEN

0
485
Beovision Harmony

Între 9 și 14 aprilie a avut loc Salone del Mobile Milano, cel mai mare eveniment dedicat design-ului și produselor de casă. Printre expozanți s-a aflat și Bang & Olufsen, compania daneză prezentând cea mai nouă experiență de televiziune: Televizorul Beovision Harmony – proiectat pentru a furniza momente audio-vizuale cinematice și imersive.

Beovision Harmony vine cu caracteristici deja cunoscute la Beovision Eclipse, noul televizor fiind disponibil în trei variante de dimensiune: 65, 77 și 88 de inch. Aici se cuvine (și) o mențiune, varianta de 77 inch a fost anunțată în cadrul expoziției de la Milano, în timp ce caracteristicile versiunilor de 65 și 88 inch vor fi anunțate cel mai târziu în luna septembrie 2019. Conceptul Beovision Harmony a fost desenat de Torsten Valeur (Valeur Designers) și se bazează pe o stilul de mobilier artizanal din trecut, acesta putând fi transformat într-un centru de divertisment atunci când este necesar. Cu o tendință modernă către ecrane Tv din ce în ce mai mari, abordarea designului de tip „mobilier” a devenit destul de relevantă în ziua de astăzi, Beovision Harmony fiind transformat dintr-un „panou” lipsit de viață – atunci când nu este utilizat – într-o piesă de mobilier deosebit de utilă. În ce privește iconica performanță a sunetului cinematic Bang & Olufsen, aceasta este livrată printr-un sitem de boxe cu trei canale, cu un limbaj puternic și inteligibil excelent. Prin adăugarea unor boxe BeoLab suplimentare, experiența sonoră stereo sau surround poate fi ridicată până la cel mai înalt nivel de fidelitate. Împreună cu acest sunet remarcabil, tehnologia LG OLED – recunoscută pentru capacitatea de a crea contraste uimitoare – face ca experiența cinematică să fie una impecabilă.

Cu noul concept Beovision Harmony, Bang & Olufsen încearcă să reducă prezența vizuală a televizorului. Astfel, în modul standby sau audio, ecranul televizorului este poziționat aproape de podea și parțial acoperit de sistemul de difuzoare, ceea ce face ca ecranul Tv să fie mai puțin dominant în cameră. În momentul când este pornit, Beovision Harmony își dezvăluie prezența – înălțându-se în stativ și lăsând boxele să coboare, printr-o mișcare magică, sub el – arătând privitorilor potențialul maxim pe care îl are. Sistemul care acoperă difuzoarele vine să completeze ecranul Tv cu materiale ce includ lemnul, ceea ce face ca aspectul său să fie unul cald, cu detalii elegante. Utilizarea lemnului sau a țesăturii, în combinație cu aluminiul, conduce către o coeziune perfectă între difuzoarele Beolab și ecranul Beovision Harmony. De asemenea, Beovision Harmony preia controlul tuturor dispozitivelor conectate la Beremote One și oferă acces cu o singură atingere la experiența multiroom de la Bang & Olufsen. Această funcție, combinată cu funcția webOS Smart Tv a companiei LG, asigură un confort sporit în utilizarea zilnică a configurației A/V. Totodată, puteți realiza un instantaneu de imagine cu ajutorul funcției MyButton și să obțineți acces direct la canalul Tv preferat sau la aplicația de conținut. În luna Septembrie, televizorul Harmony va fi prezentat și la București (în cadrul unui eveniment privat) pe bază de invitație. Începând cu luna aprilie, există posibilitatea de plasare a comenzilor de producție – prețul fiind de 19.500 Euro pentru varianta cu grilă din lemn – livrarea urmând să înceapă din luna Octombrie 2019. Mi multe detalii aici (www.soundvision.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.